Atkı:)

~¨PuMa¨~

Bayan Üye
Kardeşimi okula bırakacaktım annem dediki küçük kardeşime 2 ye gidiyo kız ismi hatice havva atkıyı sar boynuna falan kardeşimde yok takmam diyince annem bana dediki kızım atkıyı yanına alda dışarısı fazla soguksa takarsın kardeşinin boynuna tamam dedim anne.Kabanımın cebine koydum atkıyı tabi sonunda vardık okula okulun bahçesinden girerken bide ne farkedeyim atkı düşmüş nese kendi halime gülüyom deli gibi eve geldim bi kaç gün geçti havalar iyice soguyunca annem yana döne evde kardeşimin atkısını arıyo ya diyo bi yerde görmüştüm bende söylemiyorum tabi kızıcak die kaybettigim için degilde dikkatsizligim için bagagı laf edicektir aman annem duymasınhahaha hahaha hahaha

kardeşim okulda kaybetmişti de hahaha

güzel bi tavsiye ama kardeşim cadaloz gibi beni paralarhahahahahahahahahahahaha hem yalan olur ya günahsız kardeşimn günahını almıyım şimdi söylememk en iyisi susup oturucamhahahahahahahahaha

Annem sordugu zaman gözlerimi kaçırırım olur biterhahaha hahaha

kaybetiginde geri eve giderken aramadin mi yolarda atkiyi.hahaha

sakin evde atki kelimesini söyleme annen aklina gelir :D

cansunun dedigi gibi yab sen

tavsiyeler için sagolun ne kadar şeytanca yol varsa hepsini denicem hahaha hahaha daha bi sorun yok bakalım ne olcak daha fazla tutamıcam içimde patlıcam yakında offf offf

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri