Atilla ilhan şiirleri

-oZKan-

Ceo
Admin
KİMİ SEVSEM SENSİN

her şeyi terk ettim ne aşk ne şehvet
sarışın başladığım esmer bitiyor
anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli
dudakları keskin kırmızı jilet
bir belaya çattık nasıl bitirmeli
gitar kımıldadı mı zaman deliniyor
kimi sevsem sensin hayret
kapıların kapalı girilemiyor
* * *

kimi sevsem sensin senden ibaret
hepsini senin adınla çağırıyorum
arkamdan şımarık gülüşüyorlar
getirdikleri yağmur sende unuttuğum
hani o sımsıcak iri çekirdekli
senin gibi vahşi öpüşüyorlar
kimi sevsem sensin hayret
in misin cin misin anlamıyorum

BÖYLE BİR SEVMEK

ne kadınlar sevdim zaten yoktular
yağmur giyerlerdi sonbaharla bir
azıcık okşasam sanki çocuktular
bıraksam korkudan gözleri sislenir
böyle bir sevmek görülmemiştir

hayır sanmayın ki beni unuttular
hala arasıra mektupları gelir
gerçek değildiler birer umuttular
eski bir şarkğ belki bir şiir
böyle bir sevmek görülmemiştir

yalnızlıklarımda elimden tuttular
uzak fısıltıları içimi ürpertir
sanki gökyüzünde bir buluttular
nereye kayboldular şimdi kimbilir
böyle bir sevmek görülmemiştir.​

YALNIZLIK ŞİİRİ..

Karanlığın insanı delirten bir ihtişamı vardır
Yıldızlar aydınlık fikirler gibi havada salkım salkım
Bu gece dağ başları kadar yalnızım

Çiçekler damlıyor gecenin parmaklarından
Dudaklarımda eski bir mektep türküsü
Karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim
Gözlerim gözlerini arıyor durmadan
Nerdesin?

ben çok severim şiirleri bir sürü şiir yazmışımdırr atilla ilhanın şiirleri güzel olurr süper olmuşş devamını beklioruz gerçektende

rıca ederım arkadaslar edebıyat bolumumuze sanırım fazla ılgı yok ama paylasımlarınızı beklıyorum

Suçsuzluğumda kendimi yargıladığımı,
Dilimi her gün kurşunladığımı,
Darağaçlarında asılı kaldığımı,
Suskunluğumu,
Açlığımı,
Çıplaklığımı,
Bilemeyeceksin.....

Mekan içinde yurtsuzluğumu,
Kırılgılardaki düşselliğimi,
Zamansız gidişlerimi,
Susuzluğumu,
Çaresizliğimi,
Yangınlarımı,
Bilemeyeceksin......

Ayaklarım gidemezken, koşmayı bilmediğimi,
Ne beyaz, ne siyah grilere büründüğümü,
Sözümle ateşlere yürüdüğümü,
Kahretmelerimi,
Bekleyişlerimi,
Gözyaşlarımı,
Bilemeyeceksin.......

Öfkeme yenilip denizlerce boğulduğumu,
Pusulara yenik düştüğümü,
Son nefesimde dökülen sözlerimi,
Sancılarımı,
Yenilgilerimi,
Suçsuzluğumu,
Bilemeyeceksin.......

Yıllar yılı acı çekmiştin, istemediğin bir ortamdaydın ve sana ters düştüğü halde yanlış şeyler yapmıştın. Acına, yaşam mücadelene ortak olup, yüreğimi yüreğine, ömrümü ömrüne katıp seni mutlu edecektim. Ben senden sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip, bu sevgiyi yaşamanı istemiştim. Yalnız seni istiyordum… Ama o kadar ters davranıyordun ki bana… Çok sevilmek bu kadar kötü müydü? Gerçekten böylesine ağır mıydı ki?

Sevgiye hasretim dediğini düşünüyorum da... Hayatıma bilmediğim anlamlar getirmiştin. Gözüm kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacaktım, ya da kendimden VAZGEÇECEKTİM. Hem seni kaybettim, hem de kendimden VAZGEÇTİM.

Var mıydı böyle kimsesiz darmadağın olmak, biçare kalmak, var mıydı? Keşke beni böyle ödüllendireceğine, hiç ödül vermeseydin. Onca yüreği senin yüreğine feda ettiğim halde, yüreğin kocaman sevdamı alabilecek kadar büyümedi…

Ben de sana büyük bir sevgiyi vermekte diretiyordum. Bu kadar direttiğim için beni bağışla…

Beni kırgınlıklarla, çelişkilerle, cevabı sende olan bir sürü soruyla ve bitmek tükenmek bilmeyen "keşke"lerle bıraktın, bana onca acı verdin ama yüreğim düşmanın olamıyor. Her gün alabildiğine yanıyor, istesem de istemesem de seni özlüyor, seni istiyor.

Yüreğimi koparıp atmak mümkün olsaydı hiç düşünmeden koparıp atardım. Ama artık kendime sözüm geçmiyor.

Başımı ellerimin arasına ne ilk ne de son alışım. İlk acım değil ama en büyükacımsın.

Bir limandayım ve senin bindiğin gemi çoktan uzaklaşıp gitti. Bunu kabullenemiyorum, zoruma gidiyor, canımı acıtıyor.

Sen yüreğimdeki hasret! Yarım kalmışlığım, unutulmazımsın…

Elini eteğini çekerken gün,
Gün gibi giderim.
Uçmak isteyen yaralı kuş gibi kalmak istemelerimle.
Gururdan yaralı,
Uçmaya sevdalı giderim.

Sevda sokakları, hep sana çıkan şehrinden.
Giderim,
Göz yaşımı görme yar.
Yüreğimde ki yaram kanar,
Gitmeler can yakar.
Gözlerime yaşlar ondan dolar.

Ürkek, korkak mutluluktan uzayan yolları aştım geldim.
Ama gitmek vakti,
İçimde isyanlar kopuyor ya!!
Sana diyemeden
Gidiyorum.

Usulca ellerimi çekerken ellerinden.
Sımsıkı sarılmak, istemelerimi içime atıp,
Gidiyorum.
Güneş daha erken yeniliyor akşama senin şehrinde,
Güneşle belirlediğim vakitsizliğime gidiyorum.
Güneş battı diyorsun,
Gün batımı dedim, zamansızlığıma ben.
Sende giden gün başka bir yerde doğmakta,
Bizim ülkemizde son benim şehrimde gitmekte,
Vaktimi şehrime kurdum.
Bir gün dünyayı düşünüp geleceğim.
O gün, gün, güneş hiç gitmeyecek.
Gün batımının olmadığı bir günde,
Görüşmek umudu ile gidiyorum..

Bir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorum. Üşüyorum. Ne kadar uzaksan bana o kadar soğuyor hava. Sen yoksa, sıcaklık hep mevsim normallerinin altında. Bu yüzden meteoroloji raporları umurumda bile değil. Kar mı yağıyor yoksa yağmur mu bana ne? Ben senin hasretinle sırılsıklamım zaten,daha ne kadar ıslanabilirim ki?

Burada mısın değil misin belli değil. Bazen gidişlerin kahramanı oluyorsun, bazen sonsuz kalışların. Doyumsuz gecelerdesin kimi zaman, bazen de yalnız karanlıklardasın. Bitmek bilmez bir şarkısın ama ben mi notaları yanlış basıyorum da sen bu şarkıyı söyleyemiyorsun? Neden susuyorsun?

Aşkın sessizliği ne kadar korkunç olur bilir misin? Bir tek kelimeye hasret geçen gecelerin hesabını soracağın kimse de yoktur üstelik. Kendi kendiyle konuşana deli derler ya, beni çoktan akıl hastanesine kapatmaları gerekirdi. Hem de iflah olmaz hastalar bölümüne…

Yokluğuna alışmaktan korkuyorum,ne kadar kötü… Yokluğunu yürüyorum sokaklarda. Yokluğunu içiyorum kadeh kadeh. Hiç gelmeme ihtimalin bir idam mahkumuna dönüştürüyor beni. Hiçbir şey yapmadan beklerler ya hücrelerinde, ölümün soğuk nefesini hissederek… Anlamlı olan bir şey yoktur onlar için.Belki de bir an önce ölmektir akıllarından geçen ,bu bekleme işkencesi bitsin diye…Bu yokluk hissi öldürecek beni…

Gelebilme ihtimalinse yüreğimdeki kuşları havalandırıyor,kanat seslerini duy. Gelmek iste bana. Bir görsem yüzünü,ah bir dokunsam sana…

Göreceksin,sevdanın çiçek çiçek açtığını umudun bir yangın gibi alev alev ikimizi birden sardığını. Anladım ki mümkün değil seni sensiz yaşamak. Ben o gönlü genişlerden değilim. Madem içimdesin, yüreğimde taşıyorum seni,o zaman yanımda da olmalısın. Sensiz yaşanmayacak bu aşk ötesi yok..

Şimdi yalnız geceleri seviyorum. Seni yıldızlarda buluyorum. Daha bir dayanılır oluyor sensizlik sancısı. Mümkünü yok çıkmayacaksın aklımdan, bu yüzden gece, el ayak çekilmişken, hiçbir ses yokken sen ve gece.. Zaman geçer,her şey unutulur, bir örtüyle kaplanır acılar ama… BİR TEK SENİ UNUTAMAM..

Şu şarkıyı çok sevdiğim için sözlerini de sizlere bütün FORUM arkadaşlarıma beni gibi sevenlere sevip sevilmeyen lere armağan ediyorum.. Thnks :D

Sonunda bitti galiba
Görüyorum
Içimde can çekislerini
Duyuyorum
Sözlerin çok acitiyor
Ölüyorum
Keske bastan söyleseydin
Gidiyorum
Nasilsa koymaz sana
Biliyorum

Kalbime gömerim o zaman
Unutupta silerim o zaman
Alt tarafi ask bu da iste
Vazgeçilmez misin aman...

Sanane ki agliyorsam
Deli gibi istiyorsam
Hala seni seviyorsam
Sanane anlamiyorsan...

Yalanmış demek herşeyin
Bilemedim
Saklamışsın nefretini
Göremedim
Olmayınca olmuyor
Sen sevemedin
Yazılmış kadere ayrılık
Silemedim
Alıştım zor olsa da
Kabullendim

Kalbime gömerim o zaman
Unutupta silerim o zaman
Alt tarafı aşk bu da işte
Vazgeçilmez misin aman...

Sanane ki ağlıyorsam
Deli gibi istiyorsam
Hala seni seviyorsam
Sanane anlamıyorsan...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri