ateşlere Basa Basa Yürüyen Sevdalıların Çığlığı

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Dün bir uçurumdu aşk ateşlere basa basa yürüyen sevdalıların çığlığı...
Şimdi bir harami talanıdır aşk aşkı zerre kadar hissetmeyen köşe adamlarının ve kadınların yazılarındaki "cilalı duygu pazarı!"
Dün ceplerdeki resimdi aşk günde yüzlerce kez çıkartılıp bakılan...
Şimdi cep telefonlarıyla gönderilen sudan ucuz mesajlar!

Dün suyu hiç sevmeyen bir ateşti aşk...
Bugün sulu kadınlarla cıvık erkeklerin üzerinde yuvarlandığı buhar banyosu...
Dün ayrılırken kalbini avuçlayıp sevgilisine veren yürekli insanların gururuydu aşk...
Bugün fiyat etiketini gözlerine yapıştıran kadınların utancı!

Dün bir gözyaşı şişesiydi aşk sevenlerin gözyaşını doldurup sevdiğine gönderdiği.
Bugün alışveriş çeki hesabını birilerinin ödediği...
Dün ' Samanyolu 'ydu aşk...
Bugün "Bize de mi lolo?"

Dün "Ya benimsin ya toprağın" konulu ölümüne tutkuydu aşk...Bugün "Önce benim ol sonra kimi istersen onun" diyenlerin gecelik arzusu.
Dün ucu yakılmış mektuptu aşk...
Bugün hile ile ırza geçip cep telefonlarına mesaj göndermek...

Dün zarif politikacıların dilinde ahenk bulan şiirsel bir dildi aşk! Şimdi "Hasan almaz basan alır!"

Dün yağmur gözlü atların çektiği bir faytondu aşk...
Şimdi değerlerimizi kabadayılığa peşkeş çekenlerin kullandığı pahalı cip! Dün her şeydi aşk...
Bugün hiçbir şey!

Bir genç kız delikanlıya sorar: "Benden hoslanıyor musun?" Çocuk hayır diye cevap verir. Kız sorar: "Beni sevimli buluyor musun?" Çocuk hayır diye cevap verir. Kız sorar: Kalbinde yerim var mi?" Çocuk hayır diye cevap verir. Kız sorar:"Peki gidersem benim için ağlar misin?" Çocuk hayır diye cevap verir. Kız üzgün gitmek üzere arkasını döner. Çocuk onu kollarına alır ve: "Ben senden hoslanmıyorum seni seviyorum. Seni sevimli değil bas döndürücü buluyorum. Kalbimde sana yer yok benim kalbim sensin ve senin arkandan ağlamam senin için ölürüm der...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri