dünyada hangisi olarak bulunmak isterdin neden ?
doostum_ Kayıtlı Üye 10 Ara 2010 #3 ---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin ben ateş olmak isterdim dokunulmaz olmak için varlığına dokunmak can yakar ama uzaktan faydalı olduğu için
---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin ben ateş olmak isterdim dokunulmaz olmak için varlığına dokunmak can yakar ama uzaktan faydalı olduğu için
Mnvver Banned 10 Ara 2010 #4 ---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin bende yasamaya gereklı tek sey hava oldugu için
ashli Bayan Üye 10 Ara 2010 #5 ---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin Su olmak isterdim su gibi güçlü
doostum_ Kayıtlı Üye 10 Ara 2010 #6 ---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin dedim admin seçeneğini koymadım kapatacak die ama
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 22 Ara 2010 #10 ---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin hava;Bensiz yapamasın diye..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 24 Ara 2010 #13 ---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin özgürlüğk gbisi varmı
'-Gamze Bayan Üye 24 Ara 2010 #18 ---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin GFBuqra' Alıntı: Tahta xD Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin GFBuqra' Alıntı: Tahta xD Genişletmek için tıkla ... hahaha
habanero Kayıtlı Üye 27 Ara 2010 #19 ---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin Zamai gledimi zaten toprak olacagiz kaliyo 3 secenek hava diyorum, bakalim kim icine cekecek xD
---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin Zamai gledimi zaten toprak olacagiz kaliyo 3 secenek hava diyorum, bakalim kim icine cekecek xD
HOLOPO Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 #20 ---> ateş-su-hava-toprak hangisi olmak isterdin hava + özgürlük bana göre =)