Atatürk'ü Peygamber Yerine Koymak ??

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Herkese Merhabalar ..

Bugun Canımı Sıkan Bir Olay Oldu Sizlerede Sormak İstiyorum ..

Şimdi Hepimiz , Her Türk Genci Mustafa Kemal Atatürk'ü Bilir,Sever

Ki Sevmek Zorundadırlar Bu Vatanı Ona Borçluyuz..

Ama Bazı Koyu Atatürkçü Kesimler Töbe Aşa Atatürk'ü Peygamber Yerıne Hatta Ve Hatta Allah Yerine Koyuyor !

Bu Benım Gercekten Canımı Sıktı Hele Bugun Youtubede Gordugum Yorumlar , Dedim Bizim Gelecegımız Nereye Gıdıyor ?

Sizce Dogru Birşey mi Bu Lafları Soylemek .. Ben Kınıyorum Bu Lafları Soyleyenlerı ..

DipNot : En Baştan Söyleyeyim Sakın Hakkımda Yanlıs Düşünmeyin Atatürke Ne Diyor Filan Diye Atatürke Hepimizin Saygısı Vardır Benım Lafım Bu Rezilliği Yapan İnsancıklara ..

---> Atatürk'ü Peygamber Yerine Koymak ??

bencede oyle Atatürk'ü Peygamber yerıne koyamayız ama

Atatürk'e de saygımız sonsuz

Haklıısn bende öle insanlar gördüm hatta bi imza da aynen su
" Sadece Atatürk'ü Allah'a geri kalan herşeyi Atatürk'e borçluyuz " yazıyordu. Tmm Atatürk 'ü hepimiz çok sevioruz saygı duyuyoruz ama bu ülke de kendini inançlarıyla kurtardı bi bakıma..Bu nedenle şimdi böyle düşünmek bana da garip geliyor. Atatürk bizim içn büyük bi insan ama ne kadar büyük olursa olsun Rabbimizin ya da Hz. Muhammedin(s.a.v) yerine koymak oldukça yanlış diye düşünüyorum

peygamber veya allah yerıne koyamayız.. Koyamazlar..

Vatanı ona borçluyuz.. Saygımız sonsuz..

tabikide sacma buluyorum... Mustafa Kemal Atatürke sonsuz saygim wardir ve sevgisi farklidir ama suda warki Vatani sadece ona borclu degiliz...Ben o cocuklardan öteke onlari yetistirenleri KINIYORUM...!!!!!

Günümüzün hakikaten büyük sorunlarından biri aslında bence..Her ne kadar görmezlikten geliniyor olsa da...

Atatürk...Muhteşem bir komutan,Ulu bir önderdi...Bunu kimse inkar edemez... Fakat,ATAM sürü sürü düşman ordusunun karşısında bir başına kurşun atmamıştır... Halkın,milletin iman ve vatan aşkıyla azimle savaş meydanlarında,ATAM'ın önderliğiyle kurtuldu bu topraklar...

Bazı duyguları,değerleri ve inançları yontulmuş, odundan insanlar(!) (çok afedersiniz) .. ATATÜRK'ü ve ATATÜRKÇÜLÜĞÜ kavrayamamış maalesef...

ATATÜRKÇÜLÜK adının arkasına sığınarak türlü işler çeviren embesiller,yaptıklarıyla da ATATÜRK'ün ismini kirletmekte ve ''DİN'' ile ''ATATÜRKÇÜLÜĞÜ'' birbirine iki düşman olarak lanse etmektedirler....

Buda maalesef ülke içinde karışıklıklara(örn.türban meselesi gibi) sebep olmakta ve millet içinde bölünmelere buna bağlı olarakta güçsüzlüklere sebep olacaktır..

ATAM muhteşem bir komutandı ..Kişisel özel hayatında neler yaptığı beni çok ilgilendirmez..Ben onun mücedeleci ruhuyla,asil duruşuyla,başarılı komutanlığıyla,lider ve önderliğiyle yani kısacası VATAN İÇİN YAPTIKLARIYLA yani ASKERİ,SİYASİ,DEVLETİ işleriyle övünürüm...

Şuda muhakkaktır ki bir peygamber ile Atatürk asla katiyen kıyaslanamaz...Atatürk'ün sizden bizden hiçbir farkı yoktu..Peygamberleri ise anlatmama gerek yok şimdi ...

Allah yerine koymak ise bambaşka bir küfür..Bambaşka bir cahillik...

ATAM'ı seviniz..Komutanlığıyla,askeri zekasıyla gurur duyunuz..
Fakat onu ilahlaştırmayınız..

Konu için çok tşk.ler ediz...

Günümüzün hakikaten büyük sorunlarından biri aslında bence..Her ne kadar görmezlikten geliniyor olsa da...

Atatürk...Muhteşem bir komutan,Ulu bir önderdi...Bunu kimse inkar edemez... Fakat,ATAM sürü sürü düşman ordusunun karşısında bir başına kurşun atmamıştır... Halkın,milletin iman ve vatan aşkıyla azimle savaş meydanlarında,ATAM'ın önderliğiyle kurtuldu bu topraklar...

Bazı duyguları,değerleri ve inançları yontulmuş, odundan insanlar(!) (çok afedersiniz) .. ATATÜRK'ü ve ATATÜRKÇÜLÜĞÜ kavrayamamış maalesef...

ATATÜRKÇÜLÜK adının arkasına sığınarak türlü işler çeviren embesiller,yaptıklarıyla da ATATÜRK'ün ismini kirletmekte ve ''DİN'' ile ''ATATÜRKÇÜLÜĞÜ'' birbirine iki düşman olarak lanse etmektedirler....

Buda maalesef ülke içinde karışıklıklara(örn.türban meselesi gibi) sebep olmakta ve millet içinde bölünmelere buna bağlı olarakta güçsüzlüklere sebep olacaktır..

ATAM muhteşem bir komutandı ..Kişisel özel hayatında neler yaptığı beni çok ilgilendirmez..Ben onun mücedeleci ruhuyla,asil duruşuyla,başarılı komutanlığıyla,lider ve önderliğiyle yani kısacası VATAN İÇİN YAPTIKLARIYLA yani ASKERİ,SİYASİ,DEVLETİ işleriyle övünürüm...

Şuda muhakkaktır ki bir peygamber ile Atatürk asla katiyen kıyaslanamaz...Atatürk'ün sizden bizden hiçbir farkı yoktu..Peygamberleri ise anlatmama gerek yok şimdi ...

İmzami Atarım Bu Yazıya .

Sen Sagol Direnis ..

Bu kadar muhteşem anlatılamazdı..Gerçekten tebrik ediyorum :105::155: + rep

böyle birşey olmaz,olamaz..

bu çirkin karşılastırmayı yapan S E R E F S İ Z dinsizlerin işidir!

Atatürk'ü sevmeyen kişi ise, vatanını sevmeyen en .. bir insandır.

Haklıısn bende öle insanlar gördüm hatta bi imza da aynen su
" Sadece Atatürk'ü Allah'a geri kalan herşeyi Atatürk'e borçluyuz "

onunla bu çok farklı bişeydir lütfen cümleyi geniş biçimde anla kendine göre anlama..atatürke borçluyuz derken ülkemizi diğer asker arkadaşlarıyla kurtarıldığından bahsediliyor...o olmasaydı bu durumlarda olamayabilirdik onun zekasından bahsediyor..

Atatürk muhteşemdir ama peygamber yerine koyarak ilahlaştırılması yanlıştır

Atatürk'ü sevmek zorunda olmak kötü bi deyiş olmamış mı?

kimse birisini ya da bir şeyi sevmek zorunda kalmayı istemez

Atatürk'ü alıp en tepeye koyuyoruz sonra insanlara onu sevin diyoruz, tanımadan etmeden sevmek zorunda olduklarını hissettiriyoruz, sonra dışlarında sevdiklerini görüyoruz ama içlerinde belkide sevmek zorunda bırakıldıkları için Atatürk'e kin duymalarına sebep oluyoruz

diyeceğim şu, sevgi ile minnet farklı şeyler, olurda biri çıkıp Atatürk'ü onu çok sevecek kadar tanıyamıyorum ama ona olan minetim ve saygım sonsuz derse üstüne çullanmamız gerekmez. Ya da onu vatan haini ilan etmemiz..

Eğer gerçekten sevmelerini isitiyorsak insanların Atatürk'ü, onların tanımasına izin vermek gerek, ilahi özelliklerle sarmalanmış parlak bir hediye gibi sunmak değilde özbeöz gerçeğiyle tanıştırmak gerek,, hem sonra ATATÜRK VE ATATÜRKÇÜLÜK isimlerine sığınıp ' gaddarca ' işler yapmamak gerek..

Atatürk'ü sevmek zorunda olmak kötü bi deyiş olmamış mı?

kimse birisini ya da bir şeyi sevmek zorunda kalmayı istemez
Lafı Anlamak İstediğin Bir Biçimde Anladığın İçin Bu Mesajla Karşılaştım ..

İstersen Bir Daha İyice Oku , Anlamazsan Anlatırım ..

ben demek istediğini gayet iyi anladım zaten =) sadece o laftan bile bir şeyler çıkarmak isteyenler olabilir.. hem cidden bakınca -zorunda olmak- kötü durmuş.

Hiç Kimsenin Bir Zorunlulugu Yok Ama

Atatürk'ü Sevmeyen Bu Sitede Duramaz . =)

Konuyu Siteye Getirmenize anLam veremiyorum.

Konumuz bu Sitede Atatürk'ü Sevmeyen Barınırmı barınamazmı ?

Şahsen ben öyle birsey okumadım , Görmüyorumda..

Kişisel Sorunlara Bulaştırmayın Forumu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri