Atatürk`ün Türk kadını hakkında söylediği sözlerden en güzeli ?

Sizce ?

• 1

Oy: 3 50.0%
  • 2

Oy: 3 50.0%
  • 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

SuSTuM

Banned
Atatürk`ün Türk kadını hakkında söylediği sözlerden en güzeli ?

1 - Bu millet esas terbiyesini aileden almaktadır. Türk milleti öyle analara sahiptir ki her bir devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk kadını daha büyük nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir

2 - Ey kahraman Türk kadını!Sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın

3 - Türk kadınının dünya kadınlığına elini vererek, dünyanın barış ve güveni için çalışacağına emin olabilirsiniz

4 - Bizce:Türkiye Cumhuriyeti anlamınca kadın;bütün Türk tarihinde olduğu gibi bugün de en saygın yerde, her şeyin üstünde yüksek ve şerefli bir varlıktır

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Atatürk`ün Türk kadını hakkında söylediği sözlerden en güzeli ?

1 ve 2'nin arasın da kararsız kaldım.Sonun da 2 dedim.

1 - Bu millet esas terbiyesini aileden almaktadır. Türk milleti öyle analara sahiptir ki her bir devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk kadını daha büyük nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir

bence 1

1 - Bu millet esas terbiyesini aileden almaktadır. Türk milleti öyle analara sahiptir ki her bir devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk kadını daha büyük nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir.

Bu ama şimdiki genç anneleri görünce nerde o analar diyorum ister istemez..

2 - Ey kahraman Türk kadını!Sen yerde sürüklenmeye değil omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri