Aşure Gününüz Kutlu Olsun
yesil83 Bayan Üye 13 Kas 2013 #3 ---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun Kayinvalidemde dun almis asurelikleri. Cok seviyorum asure Asure gununuz mubarek olsun.
---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun Kayinvalidemde dun almis asurelikleri. Cok seviyorum asure Asure gununuz mubarek olsun.
Pâye Kayıtlı Üye 13 Kas 2013 #4 ---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun Queen2' Alıntı: oleyyy aşure yicez xD Genişletmek için tıkla ... aynen
---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun Queen2' Alıntı: oleyyy aşure yicez xD Genişletmek için tıkla ... aynen
S Stinko Kayıtlı Üye 13 Kas 2013 #5 ---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun yaşasınn en sevdiğim gün komsuluğun ön planaa cıktıgı gün
yesil83 Bayan Üye 13 Kas 2013 #6 ---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun El-fatiha okumayi unutmaykn. Ne adamlariz ya... hz.huseyin r.a. sehit edilmis uzuntusunu yasayacagimiza asureye seviniyruz. Kendimden utandim simdi
---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun El-fatiha okumayi unutmaykn. Ne adamlariz ya... hz.huseyin r.a. sehit edilmis uzuntusunu yasayacagimiza asureye seviniyruz. Kendimden utandim simdi
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 14 Kas 2013 #8 ---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun Yedim ve hala da yiyorum Aşure Günümüz Mübarek Olsun
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 14 Kas 2013 #9 ---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun Henüz Yiyemedim ama ya Aşureeeeeeeeeeeeeeeeeee İstiyorum :M
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Kas 2013 #10 ---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun sevenlere afıyet olsun bana uygun bı tat degıl kutlu olsun herkese
'Gülümse :D Prenses 1 Ara 2013 #11 ---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] kapanma zamanıı geldiiiide geçtiii sanırımD:
---> Aşure Gününüz Kutlu Olsun [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] kapanma zamanıı geldiiiide geçtiii sanırımD: