Malzemeler :
Asma Yaprağı
4 Soğan
300 Gr. Kıyma
1 Su B. Pirinç
Dere Otu
Maydanoz
Taze Nane
1 Çorba K. Domates Salçası
3 Çorba K. Domates Sos
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Su
* Sosu İçin:
1 Tatlı . Söke Un
1 Çorba K. Domates Salçası
Sıvıyağ
Su
Tuz
Hazırlanışı
Soğanları doğrayın. Karıştırma kabına koyun. Üzerine pirinci
Maydanozu
Önce alt kısmı sonra üst kısmı kapatın. Kenarlarını üçgen şeklinde kapatın. Kese şekli verin. Yaprakların saplarını koparmayın. hazırladığınız sarmaları tencereye dizin.
Sos malzemelerini ayrı bir tencerede karıştırın. Sarma tenceresine ilave edin. Üzerine kapak kapatarak pişmeye bırakın.