Asma Kesesinde Sarma

İnci

1907
Prenses
yaprak.jpg



Malzemeler :

Asma Yaprağı
4 Soğan
300 Gr. Kıyma
1 Su B. Pirinç
Dere Otu
Maydanoz
Taze Nane
1 Çorba K. Domates Salçası
3 Çorba K. Domates Sos
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Su
* Sosu İçin:
1 Tatlı . Söke Un
1 Çorba K. Domates Salçası
Sıvıyağ
Su
Tuz



Hazırlanışı

Soğanları doğrayın. Karıştırma kabına koyun. Üzerine pirinci
virgs.gif
tuzunu ve karabiberi ilave edip karıştırın.

Maydanozu
virgs.gif
dereotunu ve naneyi doğrayın. Yeşillikleri ve kıymayı da koyun ve karıştırın. Son olarak da salçayı
virgs.gif
sosu ve yağını ilave edip yoğurun.Asma yaprağının içine harcı koyun.

Önce alt kısmı sonra üst kısmı kapatın. Kenarlarını üçgen şeklinde kapatın. Kese şekli verin. Yaprakların saplarını koparmayın. hazırladığınız sarmaları tencereye dizin.

Sos malzemelerini ayrı bir tencerede karıştırın. Sarma tenceresine ilave edin. Üzerine kapak kapatarak pişmeye bırakın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst