Aslan Geyik Diyalogları

LîNKîN_PâRk

Kayıtlı Üye
Biraz Ata Demirer'den Esinlenerek Bişiler Yazdım...Umarım Beğenirsiniz...

Geyik:Babs senin hanımı Zebra ile görmüşler
Aslan:Hadi lenn...Kenya ya gitti o baldızın yanına
Geyik:Sen öle san...onlar şimdi Zambiya ya yol aldılar bide işi pişirmişler bile...he he
Aslan:Ulan bende diyordum bu bizim ufaklık hiç bana benzemyor diye
Geyik:He he he
Aslan:Gülme lann ...zıçacam şarap çanağına...bu arada sen bayağa boylanmış,dolgunlaşmışsın...tam kıvamındasın yani...karnımda açtı hani...
geyik:Hönk...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geyik:Ben seni seviyorum Hulusi
Aslan:Bende seni aşkım
Geyik:Ama bana hiç sarılmıyorsun
Aslan:Ya sana sarılınca yiyorum sonra...ühühühü
Geyik:Allah belanı versin Hulusi...ühühühü

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geyik:Lann Aslan bozuntusu çık dışarı
Aslan:........
Geyik:Sana diyorum lan
Aslan:Olum manyakmısın sen...zaten yeni Zebra yedim...öğütmeye çalışıyorum şurda
Geyik:Ühühü...o yediğin Zebra benim eşimde çocuğumun anası idi be...iki gözün önüne aksın emi
Aslan:Açtım yedim...senide yerim....kafamı bozma...olum sen anlamıyon demi hala...tabiat,doğa,kanun bunlar sana bişey hatırlatmıyor mu
Geyik:Ühüühü..zıçim kanununa da,tabiatına da
Aslan:sss...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aslan:Babs naber
Geyik:İyidir babs...senden naber
Aslan:Baba kusura bakma seni yiyeceğim...açım çünkü
Geyik:Yav biz kardeştik hani...kardeş kardeşi yer mi?
Aslan:He he...Devlet in bekası için kardeş katli vaciptir
Geyik:......

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aslan:Geyik çık dışarı
Geyik:He çıkim de ye emi
Aslan:Yiyen top olsun...çok yanlızım arkadaş arıyorum be
Geyik:Sen kardeşimi yemeden önce de böyle dememişmiydin
Aslan:He he...evet...onunla bayağı bütünleştik hala içimde
Geyik:Belli...ipne

Aslan:Elma dersem çık,armut dersem çıkma
Geyik:Ayva...he he
Aslan:Geyik yapma lann...çık dışarı
Geyik:Ulan çocluğumu çocuğumu,ana mı bacı mı,kardeşlerim yedin....doymadın be...boynun altında kalsın...sürüm sürüm sürünesin emi...gıçımın kralı

Aslan:Çık çık çık çık çık çık çık ortaya çık...hiç saklanam orda burda sen ortaya çık
Geyik:Ulan aslan sazan mı sandın beni....çıkim de dışarı ye hemen beni demi
Aslan:Sen çık dışarı fazla acıtmıyacağım...sol baldırdan girip dalaktan çıkacağım
Geyik:Bu şarkı burda bitmez isteersen sen al şu boynuzlardan başla...şerefsiz...he he

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geyik1:Kazım abi bu otlar bayat ve G.Afrika ya doğru yollanalaım
Geyik2:Lan susta zıkkımlan...zaten şurda aslan ipnesi şurda bizi izliyo...bişey yiyemedim
Geyik1:Nerde...anneee...abi ben çok korkarım aslandan...annem bana aslan a yaklaşma sakın dedi...sonra ebeni görürsün dedi...ebemi yemişte bu...he he
Geyik2:Kes be...aha görüd bizi...koş koş koş...olum ben Nijerya ya doğru giidyorum yarım saate ordayım...sen Antaratika tarafına gidiver
Geyik1:Ora nere abi
Geyik2:.......
Geyik2:Korkudan ne dediğim bilimyorum ki ben...sen hakkını helal et de
Geyik1:sss...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aslan1:Lan Hakkı geyikler kaçıyoya be...kessene önlerini...arayı boşlama
Aslan2:Abi dur ya...2 saattir oturuyorum kıçım derime yapıştı zaten
Aslan1:Lan gelirsem oraya
Aslan2:Abi bunlar çok hızlı ya...şu önde giden ipneye gıcık oluyorum zaten...hep bu uyandırıyor bunları...çocuğunu mu yemişim ne...he he
Aslan1:Kes lan geyiği kaçıyolar
Aslan2:Abi yakalarsam kesicem zaten...he he
Aslan1:.......................

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri