Aslan 27 Eylül 2010

LityuM

Bayan Üye
Sevgili Aslanlar yeni hafta Satürn-Kuzey Ay Düğümü arasındaki önemli bir görünümün etkisi altında başlamakta. Satürn-Terazi burcunda yakın çevreniz, eğitim hayatınız, kardeş ve akrabalarınızla alakalı konulardaki sorumlulukların işareti olarak önem taşımakta. Doğal olarak bu konularda üzerinize düşen sorumluluklar kimi zaman sizi fazlasıyla yıldırabilir. Dengeli ve uzlaşmacı bir tutum içinde hareket etmek durumundasınız. Kuzey Ay düğümü ise iş ortamınız ait her konuda kendinizi geliştirmeniz ve zirveye çıkabilmeniz adına karşınıza çıkabilecek fırsatların işareti.
Ancak bu fırsatlarla karşılaşmanız ve doğru şekilde değerlendirmeniz için öncelikle sizin kendinizden emin olmanız gerekir. Kendine güven duymayan biri nasıl başarılı olabilir ki? Lütfen şimdi ailevi konular başta olmak üzere sizi hassaslaştıran, duygusal olarak geriye çeken, rahatsız eden kişilerin, olayların ve durumların etkisi altında kalmadan hayatınızla ilgili konularda ciddi düşününüz. Sizin yolunuz bundan sonra kendinizi geliştirmek ve ben buradayım diyebilmek için var gücünüzle çalışmak olmalıdır. Eğer buna hazırsanız bugünkü oluşum size, sabırlı olmanızı zamanla herşeyin yerine oturacağını söylemektedir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri