merhaba iyi akşamlar arkadaşlar herkeze öncellikle bundan 2 ay önce bir konu açtım ve şuana kadar sevgilimle barıştım fakat bu barışma o teklif etti pişman oldu ve geri döndü beni sevdiğini biliyorum ama beni cok üzüyor ve son günlerde biraz mutluyum ama o arada bir kardesimin okul arkadaşı ile tanistim telefondan öylece devam etti ilk mesajı o atti x kardesin ordamı diye bende yok dedim suan birazdan gelir sonra oda gelnce haber verirmisin diye işte benim derslere yardimci olsun o hatayda biz ise ondan 12 saat uzaklıkta ama diyemem yeri deşifre olmasın .. neyse işte öyle konuştuk cepten felan en son tanıstık arkadasca devam ettik bana sevgilin varmı dedi tanıstımızdan 6.inci günü daha önce hic yüzü gülmemiş ve ilkdefa ben mutlu etmisim onu o onda iz bırakmıs işte arkadaşlari bile demiş gülmeyen x gülmeye basladi diye neyse devam ettik en son bana kız arkadasın varmı dedi evet var dedim ama bu arkadaslıgımıza mana olmadı ama arkaslık kısa sürede hoslandıtya döndü o benden ben ondan ama sevdiğim asık olduğum kisiyi aldatamadım V İ C DANIM EL VERMEDİ Bana en son arkadas kaldık işte zaten arkadasız da ve bana bu akşam mesaj atti AYNEN AKTARİYORUM .......
adım jo takma ad ( jo sen beni takmiyorsum herkez egLeniyor bense sen tarafindan of of of diye mesaj atti..
ve
bana cok düşkün mesaj atmayinca napiyorsun felan günaydin fıstık işte..
daha önce ayrilmaya karar verdik arkadasca ama o mesaj atti sanırım kopamiyoruz diye ama bende öle bi düsünce yok
cunku sevgilim var o olsada olur olmasada ama ne bilim
ne demek istiyor
!!
lütfen yardim edin..
adım jo takma ad ( jo sen beni takmiyorsum herkez egLeniyor bense sen tarafindan of of of diye mesaj atti..
ve
bana cok düşkün mesaj atmayinca napiyorsun felan günaydin fıstık işte..
daha önce ayrilmaya karar verdik arkadasca ama o mesaj atti sanırım kopamiyoruz diye ama bende öle bi düsünce yok
cunku sevgilim var o olsada olur olmasada ama ne bilim
ne demek istiyor
!!
lütfen yardim edin..