askin SEN hali!.."

ßy.MeCHuL

Kayıtlı Üye
Kokundan tanidim seni... Yillardir arayip da bulamadigim o koku... Deniz kokusu kadar buyulu, yabani leylak kokusu kadar bastan cikarici, bebek kokusu kadar saf, taze ekmek kokusu gibi sicacik.

Bir yandan da gibi'si olamayacak kadar tanimsiz... Basim nasil donmez simdi benim?

Onum sira alip gitmek varken bu kokuyu, arkami donup de uzaklasabilir miyim senden? Sana karisip, kaybolmak, seninle bir olmak varken...

Kimse senin gozlerinle bakmamis bana, ben kimsenin gozlerinde yitip, o gozlerle seyre dalmamisim dunyayi; senden once...

Ask; ask olali boyle bir hal, boyle bir durus yakalamamis bir cift gozbebegine cennet bahcelerinin golgesi gibi inen, her biri yuregimi tam da orta yerinden vuran kirpiklerde

Gunes, ilk isIklarini nice alemlerin uzerine yaymak, nice karanliklari aydinlatmak icin nazli nazli suzulurken ufuktan gokyuzune dogru, benim guzel gozlu melegim de salacak bakislarini dunyamin uzerine ki anlayayim gecemin gune kavustugunu

Insan" olan insan sevince, sevdasi da "SEVDA" oluyormus demek; gormemisim ki senden once...

Yalanlari, yamali hirslari, kucuk hesaplari, sinsiligi; sahte asklari ile kusatip her onune gelene lutufmuscasina dagitanlara ibret olsan keske; yureginin safligiyla, durustlugunle... "Boylesi de varmis" dedirten yureginle, beni gercek askin guzelligine inandiran yureginle

Gecmisin tum puslu izleri silindi gitti, dun de sensin bugun de. Yarin varsa, senin icin var. Gorur gibiyim gelecek gunleri, bembeyaz; kollarinda yaslanip giderken saclarima dusecek tel tel aklar gibi...

Tum kelimeler, senin dunya uzerindeki varligini bildigim gun yeni bastan vucut buldular, gercek anlamlarina o zaman kavustular.

Iste bu yuzden "sevgilimsin", iste bu yuzden "seni seviyorum"... Iste bu yuzden ruhumu tum kotuluklerden koruyan bu aydinligin diger adi; "askin SEN hali!.."

Gecmisin tum puslu izleri silindi gitti, dun de sensin bugun de. Yarin varsa, senin icin var. Gorur gibiyim gelecek gunleri, bembeyaz; kollarinda yaslanip giderken saclarima dusecek tel tel aklar gibi...

Su omur dedikleri ruyanin icinde sen bulmussun ya beni, daha ne isterim ki hayattan? Baska ne icin yasanabilir ki bundan sonra? Sadece senin icin; sen diye, seninle...

Senin gulusun, sesin, nefesin, tenin olmadan tutunamam artik hayata, cunku bana kendini tertemiz askindan suzup de getirdin sen; onca pisligin arasinda can cekisirken bu yorgun dunya

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri