Aşkın Nur Yengi ve Petek Dinçöz Fena Kapıştı!

RaPizM^^

Bayan Üye
Yengi Petek’in satın aldığı şarkı sözleriyla single hazırlamış!

Bestesi Serkan İzzet Özdoğan’a sözü Günay Çoban’a ait “Yalnızın Biriyim” şarkı sözlerisı Petek Dinçöz’le Aşkın Nur Yengi’nin arasını açtı.

Uçankuş’un haberine göre Petek Dinçöz bu şarkı sözleriyı 11.11.2009 tarihinde tüm haklarıyla birlikte besteci ve söz yazarından satın aldı. Makbuz karşılığı ödemeleri yapıp muvafakatnameleri de alan Dinçöz o arada çıkardığı single’dan sonra başladığı albüm repertuarına da bu şarkı sözleriyı koydu.

Ancak olay geçtiğimiz hafta başka bir boyut kazandı. Aşkın Nur Yengi Petek Dinçöz’e satılmış olan bu şarkı sözleriyı stüdyoya girip okudu fakat olay ortaya çıktı.

Aşkın Nur Yengi’nin menajeri Lisa Tuna “İnanın biz şarkı sözlerinın Petek Dinçöz’e ait olduğunu bilmiyorduk. Sonradan öğrendik. Ancak stüdyoya girip okumuştuk bile… Resmen kandırıldık. Ama yapacak bir şey yok. Çok masraf yaptık. Aşkın parasını bile kendi ödedi. Artık çıkaracağız Hüseyin Emre de dağıtacak” dedi. Tuna’nın sözlerinden anlaşılan şarkı sözleri her iki tarafa da satılmış.

Bu gelişme üzerine Hüseyin Emre “Çok geç de olsa durumdan haberim oldu. Ben yıllardır böyle bir lekeyi üzerime sürdürmedim. Ben kendime çalmaçırpma gibi bir leke kondurtmam. Lisa ve Aşkın’a da söyledim. Şayet Petek hanımdan izin yazısı almasanız ben dağıtmam diye… Artık kendileri bilir… Ben böyle bir şeyin altına imza atmam… Onlar atarsa bilemem” dedi.

Bu arada Petek Dinçöz’ün menajeri Tülay Kırdemir’se “Biz şaşkınız. Albüm hazırlığındayken bu durumu öğrendik. Petek hanım inanamadı. Hele hele Aşkın Nur Yengi’nin böyle bir şey yapmasına çok şaşırdığını söyledi. Ama yine de beklemedeyiz. Kendilerini böyle bir duruma düşüreceklerine inanmak istemiyoruz. Gelişmeleri takip edelim sonra konuşalım. Bu arada tüm belgeleri hemen size gönderebiliriz. Şahsen ben onların yanlış bilgilendirme kurbanı olduklarını düşünüyorum. İnşallah gerçekten de kandırıldıklarını anlayıp hatadan dönerler” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri