inci_himes
Bayan Üye
bugün aylardan kasım günleren cuma ve ayın 6 sı. bugün çok güzel bişey olmuş.
hayatıma renk katan insan
tek varlığım canımın içi insan dünyaya geldi. o benim herşeyim seni çok seviyorum aşkım iyiki doğdun iyiki varsın. keşke yannda olabilsemde öyle kutlayabilsem doğum gününü uzak olmanın tek sorunu bu işte. insan sevdiğinin yannda olmasını istiyo heranında onunla gülmek ağlamak istiyo. ama uzaklık bizim için çok önemli olmad.aratmadın yokluğunu.hemde sonunun mutluluk olduğunu biliniyosa yaşanılan herşey güzeldir.
hediyen 1
hayatıma renk katan insan
tek varlığım canımın içi insan dünyaya geldi. o benim herşeyim seni çok seviyorum aşkım iyiki doğdun iyiki varsın. keşke yannda olabilsemde öyle kutlayabilsem doğum gününü uzak olmanın tek sorunu bu işte. insan sevdiğinin yannda olmasını istiyo heranında onunla gülmek ağlamak istiyo. ama uzaklık bizim için çok önemli olmad.aratmadın yokluğunu.hemde sonunun mutluluk olduğunu biliniyosa yaşanılan herşey güzeldir.
hediyen 1
alamam ama olsun inan sen benim için bunlardan daha değerlisin o temiz kalbin yeter aşkım
seni çooOoOoOK seviyorum
hediye 2
kalbim sana hediye zaten o sende ama tekrar senin senin için atıyo unutma
son olarak:
iyiki varsın aşkım doğum günün kutlu olsun nice senelere tabi benimle not. doğum günü yarın ama benim pc bozuk olduğu için bugün açmak zorunda kaldım kusura bakmayın
Moderatör tarafında düzenlendi: