askım oLdun eLveda biLe demeden ..!

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
dün gece ansızın uyandım

beLLiki korkmustum rüyamda seni görmüstüm

yanına geLdim ve basımda git bıktım senden demistin beLLiki okadar korkmusum ki uyanır uyanmaz agLamaya basLadım..

saat 04.12 idi ..

birdaha asLa uyuyamazdım yine seni görücektim ve bana aynı seyi söyLüyecektin ..

sabaha kadar bekLedim 1 kere dahi gözümü kırpmadım sadece bütün gece seni düsündüm .. hayaLLer kurdum ..

zaten hayaL kurmaktan baksa hcc birsey yapmıyordum ..

cünkü sen beni hcc sevmedin sevmeyeceksin de biLiyorum ..

artık sana kızmıyorum insan zorLa sevemez ki !! Ne yaparsam yapayım oLmayacaktı ‘o’beni sevmedi sevmeyecekti de ..

umutLarım bir bir tükendi ..bugün 486 . gün yani 486 gündür kaLbim sadece senin icin atıyor ..!

peki ya senin kaLbin kimin icin atıyor .. ?

benim icin atmadıgı kesin ama yinede üzüLüyorum ne kadar kabuLLensemde biseyLeri üzüLüyorum cünKü seni coooK seviyorum ..

Cooooooooooo…KkkkK

Bana kızıyorsundur beLkide neden söylemedin diye sen benim yerimde ne yapardın bir baskasını seviyorsun bu haLdeyken nasıL söyLerdim? Hergün o gözLerin geLiyor akLıma hergün ..!

Bu sabah yine gördüm seni kendinden emin basın dimdikti arkadasın vardı yanında beni görünce basını cevirdin birden üzüLdüm sanki o an canımdan ‘can’ gitti ..!

Sanırım artık herseyin farkındayım biz diye birsey asLa oLmayacak sen beni hcc bir zaman sevmiyeceksin .. bana seni seviyorum keLimesini bırak sevmiyorum keLimesini biLe cook gördün o kadar igreniyordun benden.. iste bende sadece buna agLıyorum ya..ve tek birsey söyLüyorum

yaLan oLdu tüm gercekLer askım oLdun birden eLveda biLe demeden ..!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri