:8::D
ashli Bayan Üye 16 Eki 2009 #2 ---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. Bu ciddi mi yaa bence bahane arıyodu yengesine aşık olmaya
G Gülümse. Bayan Üye 17 Eki 2009 #5 ---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. Biliyorum boyle bir şey olcağını hahaha
_N£F£S_ Bayan Üye 17 Eki 2009 #6 ---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. emre bidaha sana aşkı memnu yok mazalah aşık olursun yengene
V VoLyTR Kayıtlı Üye 20 Eki 2009 #10 ---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. Facebookta Görmüstüm Tekrar saoL
Ç çatlax_prenses Bayan Üye 20 Eki 2009 #11 ---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. yok artık bizde abarttık ama.. senin kadar abartmadık. bu ne ya aşkı memnu yüzünden çocuk yengesine aşık olmuş. yok artık.hahahahahahahahaha
---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. yok artık bizde abarttık ama.. senin kadar abartmadık. bu ne ya aşkı memnu yüzünden çocuk yengesine aşık olmuş. yok artık.hahahahahahahahaha
AySe^^ Bayan Üye 20 Eki 2009 #13 ---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. ßa$Lığa bittim bknz: a$k-ı memnuNun yan etkiLeri hahaha Daha neLer görcez acaßa..
---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. ßa$Lığa bittim bknz: a$k-ı memnuNun yan etkiLeri hahaha Daha neLer görcez acaßa..
çApqıN_kıZ Bayan Üye 21 Eki 2009 #14 ---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. buraya resim koysanız iyi olur
missjunifer Kayıtlı Üye 7 Ara 2009 #17 ---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. e yani yuh desem abartmış olmam heralde..
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 7 Ara 2009 #18 ---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. millet artık kedisinin köpeğinin adını bile behlül koyuyor hahaha saol guzel
---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. millet artık kedisinin köpeğinin adını bile behlül koyuyor hahaha saol guzel
G Gky Gökay Banned 7 Ara 2009 #20 ---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. Süperrrr Kardeş Emeğe Sağlık hahaha :119::87:hahhah:4::11:bravohihihi
---> Ask'ı Memnu'nun Yan EtkiLeri.. Süperrrr Kardeş Emeğe Sağlık hahaha :119::87:hahhah:4::11:bravohihihi