AŞKı kaç yaşlarında tanıdınız ?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Eki 2011 #2 ---> AŞKı kaç yaşlarında tanıdınız ? 15-20 arasını seçtim galiba 19du yaşım..aşk doğru kelime mi bilmiyorum ama,bir zamanlar birini çok sevmiştim çok değer vermiştim..
---> AŞKı kaç yaşlarında tanıdınız ? 15-20 arasını seçtim galiba 19du yaşım..aşk doğru kelime mi bilmiyorum ama,bir zamanlar birini çok sevmiştim çok değer vermiştim..
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 26 Eki 2011 #4 ---> AŞKı kaç yaşlarında tanıdınız ? 15 hahaha de başladı aşkım ve hala aynı adama aşığım =))))
Mangetsu Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #6 ---> AŞKı kaç yaşlarında tanıdınız ? 18 yaşındaydım sanırım. Kendilerini iyi tanırım
' SeRcaN Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #10 ---> AŞKı kaç yaşlarında tanıdınız ? Daha tanıma Fırsatım olmadı.
parasite Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #11 ---> AŞKı kaç yaşlarında tanıdınız ? 19 yaşında ilk kez aşık oldum.çok tatlı bi kızdı ama ailesi yüzünden fazla uzun soluklu olamadı malesef ...
---> AŞKı kaç yaşlarında tanıdınız ? 19 yaşında ilk kez aşık oldum.çok tatlı bi kızdı ama ailesi yüzünden fazla uzun soluklu olamadı malesef ...