Askerlik hakaret küfür insanları aşağılamak mı?

Salvo

Kayıtlı Üye
Askere gidenlerden ve şuan askerde olan en yakın arkadaşımdan duyduğumu ve öğrendiklerimi açıklamak ve tartışmak üzere bu konuyu açıyorum:

-Askerde yeni bir hayat başladığı söyleniyor evli-bekar-dul-yalnız-paralı-parasız-hırsız-memur-amir her yerden insan herkes orada disipline giriyor askerlik zorunlu bir görev!!

-Askerden gelen olanlardan duymuşunuzdur kimisi rahat askerlik yapar kimisi hakaret,aşağılayıcı sözler,ana avrat küfüre kadar yer neden?

-Şu an arkadaşım benim çavuş oldu ve komutanları yeni gelecek olan acemileri ezmeleri konusunda eğitim veriyorlarmış hatta ağza alınmayacak küfürler edin korkutun diyorlarmış niye?

-Dışarıdan askere sorduğun zaman -30 derece terörist avlarken vatan sağolsun diyor içeride yediği hakaretin haddi hesabı yok!

-Tabiki eve tabutla dönme riskinde var!!

-Böyle bir sistem bence artık kaldırılmalı isteyen asker olarak paralı asker olabilir çünkü eskiden çok savaş olduğu için zorunlu askerlik vardı vatanı korumak için ama şuan nasıl polisler paralı çalışıyorsa jandarma kuvvetleride paralı olarak devreye geçmeli bir çok insan işinden gücünden bırakılıp zorunlu çalıştırılmamalıdır, Bu insan haklarına aykırıdır hiç bir insan a zorla bir eğitim veya herhangi birşey yaptıralamaz bu o ülkenin kanunu olsa dahii

---> Askerlik hakaret küfür insanları aşağılamak mı?

aynen askerlik yapan arkadaşların hepsi diyor küfür ediyorlar falan filann..

tesekkurler

Küfür her yerde olduğu gibi askerde de var. Ama hiç kimse kimseye ana bacı küfür etmez. Şahsa yönelik küfürler vardır , o da durup dururken değil verilen emirleri uygularsanız o küfürleri de duymazsınız.
Boşuna dememişler 'Askere git adam ol' diye...
Askerlik bir Türk evladının en güzel anlarının geçtiği , hayata dair her türlü zorluğu ve her şeyi öğrendiği yerdir.
Aşağılamaya gerek yok bu kudretli yeri.

Son düzenleme:

-Şu an arkadaşım benim çavuş oldu ve komutanları yeni gelecek olan acemileri ezmeleri konusunda eğitim veriyorlarmış hatta ağza alınmayacak küfürler edin korkutun diyorlarmış niye?
Hikaye...
Bende çavuştum ve bir defasında acemi askere bağırdığım için komutandan fırça yedim !

-Böyle bir sistem bence artık kaldırılmalı isteyen asker olarak paralı asker olabilir çünkü eskiden çok savaş olduğu için zorunlu askerlik vardı vatanı korumak için ama şuan nasıl polisler paralı çalışıyorsa jandarma kuvvetleride paralı olarak devreye geçmeli bir çok insan işinden gücünden bırakılıp zorunlu çalıştırılmamalıdır, Bu insan haklarına aykırıdır hiç bir insan a zorla bir eğitim veya herhangi birşey yaptıralamaz bu o ülkenin kanunu olsa dahii
Okumadım farzediyorum , iğrenç bir yazı olmuş...

kanun kural nızam var arkadaslar
kımse kımseye hakaret edemez
kufur edın dıyen komutanlar nerden alıyolarmıs bu hakkı

-Tabiki eve tabutla dönme riskinde var!!

:( Bu Secenegi Düsünmemek Gerek

Askerde Gerçek Silahlarla Tatbikat Yapıyorsunuz , Onu Geçtim Ölme Riskiniz Bile Var .

İnsanlarımız Yatagından Mışıl Mışıl Uyur İken , Kar Yağıyor Diye Dışarı Çıkmıyorken Askerlerimiz Tatbikat Yapıyor .. Neden Yapıyorlar ; Çünkü Su Uyur , Düşman Uyumaz .

Bunları Yapacak Askerdede Disiplin Olması Lazım .. Disiplin Verilmediği Zaman Asker Silahını Arkadaşına Yöneltiyor Şakasına Tetiğe Basıyor Ve Arkadaşı Ölüyor .. Şimdi Ailesine T.S.K. Ne Hesap Verecek ? Pardon Şakalaşıyorlarmıymış Diyecekler ?

Bazı İnsanlar Disipline Hemen Uyarlar , Bazılarınada Nasıl Anlıyorsa Disiplini Öyle Anlatırlar , Küfrederek , Gerekirse Döverek .

Kendi Düsüncelerimdir ..

Askerde Gerçek Silahlarla Tatbikat Yapıyorsunuz , Onu Geçtim Ölme Riskiniz Bile Var .

İnsanlarımız Yatagından Mışıl Mışıl Uyur İken , Kar Yağıyor Diye Dışarı Çıkmıyorken Askerlerimiz Tatbikat Yapıyor .. Neden Yapıyorlar ; Çünkü Su Uyur , Düşman Uyumaz .

Bunları Yapacak Askerdede Disiplin Olması Lazım .. Disiplin Verilmediği Zaman Asker Silahını Arkadaşına Yöneltiyor Şakasına Tetiğe Basıyor Ve Arkadaşı Ölüyor .. Şimdi Ailesine T.S.K. Ne Hesap Verecek ? Pardon Şakalaşıyorlarmıymış Diyecekler ?

Bazı İnsanlar Disipline Hemen Uyarlar , Bazılarınada Nasıl Anlıyorsa Disiplini Öyle Anlatırlar , Küfrederek , Gerekirse Döverek .

Kendi Düsüncelerimdir ..
Nokta koymak lazım kanımca... (.)

Disiplinin olduğu tek yer askerliktir
Naled ve Gençreise katılıyorum zaten söylemek istediklerimi bir bir söylemişler
Biliyorsunuz ki hayvan da döverek eğitilir yapmasını istemediğiniz şeyi yaparsa döve döve öğretirsiniz bunu askerlik de bi nebze buna benziyor ama son derece gerekli olduğu için !
Fiziksel cezayı yiyen bir asker bak bakalım bi daha aynı hatayı yapyormu ?
Küfür olayına gelince de
Askere gitmememe ragmen orada Allah ana ve bacı kutsaldır . Bunlara küfür eden herhangi bir askeri ya da komutanı öldürebilme hakkı verirler sana . Arkadaşım yaşadı oradan biliyorum
Bazen de disipline edilemeyenleri eğitim zaiyatı altında eline pimi çekilmiş bomba vermek gibi cezalar verilerek öldürüldükleri de olmuştur
Bence tek yanlış burası . Madem anlamıyor disiplinli olamıyor daha değişik çözüm üretilebilir

Birde Eniştem Koğuşda Uyurken Çavuş Ayağında Sigara Söndürmüş Durduk Yere

Zaten Eniştem Kingbox Hocası Psikopat

O Çavuşu Tavana Asmış Ağzı Burnu Dağılmış 1.5 yıllık askerlik Ona 3 yıla Çıktı

+ Dışarda Kağıtları İmzalamadıgı İçinde 1 Sene Yattı

Komutanlar Küfür etmesede Çok iyi kullanıyor bizim Türk askerlerimizi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri