Asker

Mehmet evine gitmeden önceIstanbul'da bulunan anne babasına telefon açtı

"Sevgili anne ve babacıgımsonunda eve geliyorum ama birşey sormak istiyorum Bir arkadaşımı da beraber eve getirebilir miyim?"

Tabii ki" diye cevapladılarOnunla tanışmaktan mutluluk duyarız

"Ama bilmeniz gereken birşey var[" diye Mehmet devam etti"O savaşta ağır yaralandı Kara mayınına bastı ve kolu ile bacağını kaybetti Başka gidecek hiçbir yeri yok Onun bize gelmesini ve bizimle yaşamasını istiyorum

''Bunu duyduğuma çok üzüldüm oğlum belki kalacak başka bir yer bulması için ona yardımcı olabiliriz" dedi

Mehmet "hayır onun bizimle yaşamasını istiyorum"

Oğlum" dedi babasısen ne istediğinin farkında değilsin Böyle büyük bir sorunu olan birisi bizi çok rahatsız eder Bizim kendi hayatımız var ve böyle farklılığa izin veremeyiz Bence sen eve gelmeli ve bu çocuğu unutmalısınO kendi yaşamını devam ettirmenin bir yolunu bulacaktır"

O andan sonraMehmet telefonu kapattı Anne ve babası ondan başka bir söz duymadılar
Birkaç gün sonra İstanbul polisinden bir telefon geldiOğullarının bir binadan düşerek öldüğünü söyledilerPolise göre intihardıAnne ve baba telaşla uçağa binerek oğullarının teşhisini yapmak için atladığı ildeki devlet hastanesinde bulunan teşhis morguna gittiler Mehmet'i teşhis etmişlerdiAma gözleri fal taşı gibi açılarak Bilmedikleri bir şeyi fark ettilerMehmet'in bir bacağı ve bir kolu yoktu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri