Asker sözleri

€sRa

Bayan Üye
♥ Daglarin Tepesine, Eskiyanin Alnina, Kizlarin Kalbine Olumsuz Mehmetcik Yazacagim.

♥ Bu Ulke Seninle Gurur Duyuyor. Vatani Gorevinde Basarilar. Adam Olmak Adina Son Sansini Da Iyi Degerlendirmeni Dilerim.

♥ Vatan Sana Emanet. Goster Kendini. (yine De Cok Sivrilmemeye Calisirsan Senin Icin Daha Hayirli Olacak Galiba.)

♥ O Guzel Askerlik Anilarini Anlatacagin Gunleri Sabirsizlikla Bekliyorum! Sen Yeter Ki Cabuk Gel, Ben Dinlemeye Raziyim

♥ Ilk Baslarda Kac Gun Kaldi Yerine Kac Gun Gecti Diye Sayarsan Senin Icin Daha Kolay Olacaktir. Gel Teskere Gel. Gonlumuz Seninle

♥ Askim Yatagin, Sevgim Yorganin, Yuregim Yastigin Olsun, Asker Ocaginda Rahat Uyu Bitanem.

♥ Safak Degil Sensizlik Beni Acitan! Seni Cok Ozledim Birtanem...

♥ Kapini Calar Mazi, Dalginlikla Acarsin, Arar Gozlerin Beni O Gunleri Sorarsin. Pismanlik Sarar Seni O Gunleri Anlarsin Oturup Bu Ask Icin Sende Aglarsin..ama Nafile..?

♥ Bugun Ilk Gunum Sensiz Alismak Kolay Degil Boyle Bir Anda Ayrildigimiza Inanmis Degilim Daha...

♥ Sen Sevdigimdin, Bebegimdin Neden Ayrilik Sen Tutamadigim Cicegimdin Bir Tanem Neden Neden Ayrildik...

♥ Sigaram Sensiz Bitmiyor Ah Askim Icin Yaniyor Sogudu Odam Yalnizim Yine Yapamam Ben Sensiz Dur Dinle...

♥ Yalnizliklardan Yoruldum Usandim Sensiz Gecelerden Sikildim Bunaldim Sinsiki Saran Atesi Gozledim O Simsicak Bakan Gozleri Ozledim...

♥ Tutusur Anilar Uykusuzlugunda Yetisir Sevdalar Umutsuzlugunda Bin Korku Sarar Senin Yoklugunda Yanginlar Cikar Susuzlugumda...

♥ Askina Yuruyen Sesimi Duyuyorsun Gittikce Buyuyen Dert Oluyorsun Sana Soyluyorum Farkindamisin Ama Seni Seviyorum Ah Biliyorsun...

♥ Koyver Derdin Silinsin Yolver Ofken Yorulsun Sonra Korkma Goster Gonlun Gorunsun Hosgor Ruhun Sevinsin Gel Bu Gunun Hakkini Ver Yarini Yarin Dusunsun ...

---> Asker sözleri

Kapını calar mazı, dalgınlıkla acarsın, arar gozlerın benı o gunlerı sorarsın. Pısmanlık sarar senı o gunlerı anlarsın oturup bu ask ıcın sende aglarsın..ama nafıle..? Ben askerde olacağıma göre

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri