Aşk???

AŞK ????
Bir yandan ağlıyor, bir yandan söyleniyordu; Etrafında ki meraklı gözlere aldırmıyordu. Yanına gelen arkadaşı bile onu sakinleştiremiyordu. Konuştukça daha çok öfkeleniyor, daha çok bağırıyordu:
- Neden yaptı bunu,
neden
elimden alıp yere attı? Dün bütün gece uyumadım, sırf o taksın benden hatıra olsun diye ;uyumayıp ona bileklik yaptım. Ama o ne yaptı? Hiçbir şey demeden onu kaldırdı attı.
-Niye yaptım ki? Bütün gece onun için uğraştım; hiç bir şeyi hak etmiyormuş...
Daha çok sinirleniyor ve arkasındaki sessiz izleyicinin farkına varmıyordu.
Sessizce onu dinliyordu ve sakinleşmesini bekliyordu. Ama kız bir türlü sakinleşmiyordu.
Sonunda dayanamayıp yanına gitti. Bu sefer kız daha çok ağlayıp bağırıyor, karşısında ki sessiz dinleyicinin konuşmasına fırsat vermiyordu. Sonunda sessiz dinleyici de sinirlendi ve tek kelime etmeden arkasını döndü ve gitti...
Kız bu sefer sustu ve erkeğinin gidişini seyretmeye başladı. Yüzündeki o kızgın ifade yerine şaşkınlığı bıraktı. Susuyor, ağlamıyor sadece gidişi seyrediyordu.
O susuşun ardında neler yatıyordu? Niye sevdiğine dur demiyor gitmesine izin veriyordu? Belki de gidişine anlam veremiyordu. Sevdiği ona neden kızmıştı, neden el emeğini bir çırpıda alıp yere atmıştı,neden sonra gelip kendisiyle konuşmak istemişti de kendisi buna izin vermemişti?
Peki ya erkek: O giderken neler düşünüyordu? Neden kızmıştı sevdiğine? Niye tekrar dönüp konuşmak istemişti? Sevdiği izin vermeyince niye susup gidiyordu?
Bir ilişkiyi bitirmek bu kadar kolaymıydı.
Birbirlerini anlamadan,dinlemeden,saygısızca yaşanan bu şey AŞK mı? AŞK böyle bir şey mi??

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri