Ask Yolundaki Utangac

RaPizM^^

Bayan Üye
Aslında her gün yataktan mutlu kalkardım.Ama bugün kendimi üzüntü ile karışık bazı duygularla yataktan kalktığımı hissettim.Beni üzen tek şey hayatta istediğim şeyi alamamaktı.Aslında bunu alabilirdim fakat utangaçlık denen dört heceli kelime benim hayatta yapmak istediğim şeyleri engelliyordu. 4-5 aylık bir zaman ardından kendimi ona açılmam gerektiğini hissettim.Çünkü kalbimin bana bu acıları yaşatmaya hakkı yoktu.Elimde telefon heyecanlı bir şekilde "Sence kızlar ne tür erkeklere aşık olur?" diyerek ondan bazı cevaplar almaya çalıştım ne de olsa ben bir profesyonel gibi rolümü iyi yapıyor ve hayatta 2. kez gerçekten aşık olduğum bir kişiyle konuşuyordum.Kelimeler ellerimin arasında ona vermek istediğim cevapları iletiyorkalbimde ondan gelicek cevabı bekliyordu.Bana sordu "peki Hakan bu kim bana söyler misin?" dese de ben ona üstü kapalı bir cevap vermeyi seçtim."Ben ona aşık olduğumu söylediğim anda sende öğreneceksin" diyerek ona bir mesaj gönderdim.Belki anlamadı belki de o kelimeleri ağzımdan duymak istiyor gibi hissettim.Ben aşk hayatımda "Seni seviyorum" demedim hiç bir zaman demekten de kaçındım. Aşk:Seni seviyorum demeyle başlar aslında benim için.Peki benim aşık olmaya hakkım yok muydu? Utangaç olduğum için sevdiğim kişinin yüzüne değil sadece mail adresine yazabiliyordum kalbimde söylemek istediğim kelimeleri... Evet söyledim o kelimeleri ama "Seni seviyorum" diye değil telefon ile söylediğim cümlelerdeki bahsettiğim kişinin sen olduğunu diyerek.Peki o ne mi dedi? Aslında bunun gerçekten önemi yok.Sonuç şu ki hayatta her şey istediğimiz gibi gitmezyapmamız gereken bilgisayar programlarında olduğu gibi bir hatayla karşılaşdığımız zaman başa dönebilmektir. Gerçek aşkaşık olduğu kişiye sevgisini belli etmeyendir.Söylediği zaman "hayır" cevabı aldığında tekrar sevdiği kişiye karşı içindeki duyguları yok edip arkadaşlığına devam etmektir. Son olarak; Ben aşk için doğmuş fakat utangaçlığın engel olduğu bu dünyada eşim olmaksızın aşk yolunda hedeflerini belirleyen ve olduğu gibi değil istediği gibi görünen insanlardan biriyim...

---> Ask Yolundaki Utangac

utangaç olmayınca da cok basit görülyoz :D nasıl cıkılcak bu işin içinden acaba :D her gecikme utangaçlık değildir ama ...bazen beklemek gerekebilirrrr..teşekürlerrrrr

her zaman utangac olmak da iyi değil bnce.. bazn insanın kendini göstermesi gerk..

her zaman utangac olmak da iyi değil bnce.. bazn insanın kendini göstermesi gerk..

Utangaçlık insanların elinde değil, istedikleri zaman o duygunun içinden kurtulamazlar. O duygudan kurtulmak, karşındakinin sana karşı aldığı tavırlarla kalkabilir.

Utangaçlık daha çok sevmesini bilen kişiler de olur, aşık olmasını bilen yani. Utangaç insanlar bundan dolayı sevilirler. Utangaç olmayı bir dezavantaj olarak görenler hayatta aşkı oyun olarak kullanan kişilerdir. Gerçekten aşık olan bir kişi mutlaka utangaçlık hissine kapılır. Son olarak eklemek istediğim utangaçlık bir kişisel özellik değil, yani doğuştan gelmez bu... Sadece insanlar aşık olduğunda utangaç olurlar.

Utangaçlık insanların elinde değil, istedikleri zaman o duygunun içinden kurtulamazlar. O duygudan kurtulmak, karşındakinin sana karşı aldığı tavırlarla kalkabilir.

Utangaçlık daha çok sevmesini bilen kişiler de olur, aşık olmasını bilen yani. Utangaç insanlar bundan dolayı sevilirler. Utangaç olmayı bir dezavantaj olarak görenler hayatta aşkı oyun olarak kullanan kişilerdir. Gerçekten aşık olan bir kişi mutlaka utangaçlık hissine kapılır. Son olarak eklemek istediğim utangaçlık bir kişisel özellik değil, yani doğuştan gelmez bu... Sadece insanlar aşık olduğunda utangaç olurlar.
+

Gerçek aşk aşık olduğu kişiye sevgisini belli etmeyendir.
Söylediği zaman "hayır" cevabı aldığında tekrar sevdiği kişiye karşı içindeki duyguları yok edip arkadaşlığına devam etmektir.

Güzeldi.. Teşekkürler cnm :)

Hikayemin bu kadar sevilmesinin nedeni yaşanmamış birşeyi yaşanmış olarak yansıtmak mı acaba merak ediyorum neden bu kadar çok sevildiğini...

Hikayelerde tabî ki anlam bütünlüğü olmalıdır.

Hikayelerin en güzeli yaşanarak yazılan hikayelerdir. Ben hikayeyi başkalarına yaşanmış gibi yansıttım. Bu da hikayenin güzel olmasını sağladı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri