aşk sözleri

enver16

Banned
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur.
Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer.
Sen o suya yazı yazdın
Şimdi güneşin doğmasını bekle.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ZamanSız qeLiyorSun akLıma qece ve qündüz ayrımSız.. Ya ßir ıŞıqın ortaSında daqıtıyorSun akLımı ya da qecenin ßiLmem kaçında ßöLüyorSun uykumu.. Ya qözLerin qeLiyor akLıma, ya da hayaLin çıkıyor karŞıma.. unutuyoRum unutmaSına da Seni deqiL, Senden ßaŞka HerŞeyi

ßazen SahiLe çizDim kaLßimi.. DaLgaLar ßi gün aLıp Götürür mü Die ... ßazen hiç Korkmadan AteşLere Attım.. küL oLur.. Yok oLur.. Unutur Die..! ßazen KiLitLedim kaLßimin kapıLarını.. KimseLer Görmesin, KimseLer Girmesin, Kimse Kendine Yer Ed...inmesin Die.. ßazen ßoş DuvarLara Yazdım.. Soğuk Ve KaranLık DuvarLara.. ßaze......n P...aramparça Kırdım kaLßimi.. Ama Her ßir ParçaSında ki ''Sen'' i Yine ÇıkaramaDım içimden...

İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor.Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için.Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için.Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için.Duygularını i......fade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için.......Yaslanmaktan ko...rkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için.Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için.Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için.

Ben kimmiyim ?sevmesini bilene yürek yüreğini sunmasını bilene kıymet savaşmasını bilene zaferim Duymasını bilene ses Çekmesini bilene nefes Gitmesini bilene hedefim Degerimi bilene can Yaşamasını bilene hayat ben yüreğim Yüreğimin karşısında yürek isterim...

HAVA BULUTLU... YÜREGiM KAPALI... ANLASILAN BUGÜNDE GÖZLERiM SAGANAK YAGISLI !!!

Hiç gereği yokken hayatına giren insanLar..Hiç gereği yokken karşına çıkarLar..Hiç gereği yokken gününü haftanı ayını beLkide yıLLarını aLırLar..Hiç gereği yokken gece-gündüz akLından geçen her düşünceye buLaşırLar..Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederLer..............SONRA Hiç gereği yokken hayatından ç...ıkıp giderLer.

GöZLeRiM ACiK GiDeR KiM GeLiP KaPaTaCaK
CaNiM CaNiMMMMMM YaNiMDa YoKeN BeNDeN NsL CiKaCaK ??
HaNGi ALLaHSiZ KuR$uN SeNi BeNDeN ALaCaK ??
DaHa öYLe Bi SiLaH GöRMeDiM GöReMeDiMMM Bırak !!! Dokunma Yürek YaraLarıma.. SancıLar İçinde Kıvransamda YakLaşma Bana!!! Bir Hiç Uğruna Darma Dağın Ettiğim KaLbimin Merhemide Yine Ben OLurum .. Hadi AğLa, Yan YanabiLdiğin Kadar. Sana İhtiyacım Yok. “İyi YürekLim” ÖLümüne Sevmesini BiLdiğim Gibi Arkama BiLe ßakmadan Gitmeyide... İyi ßiLirim.. HoşçakaL BiLe D...iyemiyorum Sana.. Çünkü Hoş KaLacak Tek Bir Anımız BiLe Yo

Bırak !!! Dokunma Yürek YaraLarıma.. SancıLar İçinde Kıvransamda YakLaşma Bana!!! Bir Hiç Uğruna Darma Dağın Ettiğim KaLbimin Merhemide Yine Ben OLurum .. Hadi AğLa, Yan YanabiLdiğin Kadar. Sana İhtiyacım Yok. “İyi YürekLim” ÖLümüne Sevmesini BiLdiğim Gibi Arkama BiLe ßakmadan Gitmeyide... İyi ßiLirim.. HoşçakaL BiLe D...iyemiyorum Sana.. Çünkü Hoş KaLacak Tek Bir Anımız BiLe Yok
Devamını Gör

ANA DÜSLERiNi ÖDÜNC VERSENE, MERAKEDiYORUM iCLERiNDE BEN VARMIYIM? HADi YALAN SÖYLE DEKi; SEN YASIYORSUN HERBiRiNDE! COCUK GiBi iNANAYIM! YÜZÜNDEKi TEBESSÜM KADAR GÜZELDiR YALANCI DÜSLER, MERHEM OLUR YARAMA! COK HIRPALADI KALBiMi BU CARESiZ, HESAPSIZCA VAZGECiSLER! MERAKEDiYORUM "SENDEKi BENi" BiLMiYORUM NEKADARIM!..

$imDi HeR DamLa qöz YasıMDa Seni BoquYoRum SessizCe ... YiNeDe BeKLiYoRuM HaNi SöZ VeRMiSTiN AsLa VazGecMeM DiYe .. BaK SeN SöZüNDe DurMaDıN aMa BeN DuRuYoRuM SeNDen AsLa VazGecmeYeceqiM AsLa !! Senin YoqLuqunu BiLe SeviYoRUM !!

Zordur benimle yürümek bunu benimle yola çıkanlar öğrendi hepsi yarı yolda gittiler. Suç bendemi zoru seviyorum .Onlar sevmiyor yapacak bir şey yok . Suçum varmı tabiki var zor yola kolay kişilerle çıkmak en büyük hatam...

uηuттuм zaηηєттiLєя adıηı,SєSiηi SσLuğuηu! Söкüp aттıм zaηηєттiLєя γσкLuğuηu,Sєηi вєηdє кaγвσLdu zaηηєттiLєя,ςıкaямadıм SєSiмi SσLuğuмu! σηLaя hiς σLмadıη zaηηєттiLєя, Sєη вiLє! σγSa вєη qєćє σLdu Saηa daLdıм Saвah σLdu SєηiηLє uγaηdıм.γσкL..uğuηu Siηєγє,uмuduмu γüяєğiмє ωuяduм!qüηdüя qєLiя qєςєя dєγip duяduм,hєя qüη в......iяaz daha aятaη SєηSizLiğє кaFa тuттuм aмa мuтLu σL Sєηİ uηuтaмadığıм γєяdє кєηdİмİ uηuттuм

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri