Aşk resmi geçidi..

diskoPaT

Kayıtlı Üye
Aşk resmi geçidi..

Bugüne kadar hep boş sevdalar yaşadım..Her birinden ağır hasarlı ayrılmayı bir meziyet sanarmış gibi yarasız ayrılışlarım oldu hep..Kimi çok güzeldi, bunu havalı korna cinsinden, aldığı üç kuruş elbise ve parfümden başka konuşacağı bir sözü olmayan aristokrat sosyete..Bunlar 24 saat cinsindendiler..

Bazısı nazlıydı, hemde gereğinden çok fazla nazlı..Hep umutsuz, mızmızlığı şirinlik sanan sesini üç buçuk yaşındakki kızlar gibi incelten şımarık balkon çocukları gibiydiler..Açıkcası bunları hiç sevmedim, sevemezdimde..
kİMİ vurdumduymazlığımdan dem vurdu, aklımı başıma devşirmem için hep olumlu yaklaştı bana..Sevgileride daimdi bana hemde.Üstelik çokda akıllı ve sevecendiler..Ama ben tutunamadım, alışamadım vurdum duyarlığa ve bitti..Bitmek zorunda kaldı..Bunlar açıkcası çok zeki kızlardı ve ben buna dayanamadım galiba..

Bazısı arkamdan demediğini bırakmadı..Bir ********liğim vardı oda söylendi tam olmuş oldu..Şerefsizliğin kelime anlamından bi haber insanların söylemlerine gülüyorum..Umrum bile olmuyorlar açıkcası..İki kişiyi idare eden ikisinede sevdiğim diyen, diyebilen kişilerin alacağı sıfatları kendi üzerime almıyorum..Kimsenin kırılmasını istemeyen ben böle itamlar karşısında onurumu zedeleyecek kelimelere asla müsade etmem..Ama lafın kimin sölediğide önemlidir benim için, düşük ayarda külçesi on para etmez kişiler sölediyse önemsiz, ayarı yüksek dozda kişiler söledyse başımla beraber en önemli konudur benim için..
Kendi suçlarından ve yetersizliğinden bi haber, kendi tavırlarının doğruluğuna inananlar o kadar doğru kibeni nelerle suçluyorlarr..Hayatlarını cehenneme sokmuş anti bunalımdan kuırtulmayan insanlar benide cehennemlerinde bunalıma sokmaya çalışıyorlar..

Zaten aşk diye bir şey yoktur, onu genelde biz uyduruyoruz..Öğrendim ki; duygusallık, sevgi ve bağlılık ve aşk gibi kuramlar, cümleler, bilumum sıfatlar bu bünyeye ağır geliyor..Belki ben sevmeyi bilmiyorum yada çok vurdumduymaz bi yapım var, yada ne biliim işte öylesine, öyle..

diskopat

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri