aşk paylaşmaktır her zaman..

ďυЧGυ '

Bayan Üye
Mut'un bir dag koyunde dostlarla birlikte gezerken yasli bir kari kocayi gordum.. Baktim bir kanepenin uzerinde oturuyorlar.. Iyice yaklastigimda
tezekten yapilmis evlerinin bahcesinde oturduklari kanepenin bir tarafinin tamamen kirik oldugunu, kanepenin saglam tarafina sıkısarak oturduklarini ve sohbet ettiklerini anladim..

Yuzlerinde bir tebessum vardi .

Kanepenin bir tarafi tamamen kirilmisti.

Evin halinden ve kari kocanin kilik kiyafetinden maddi durumlarinin hic iyi olmadigi ve yeni bir kanepe alacak guclerinin olmadigi hemen anlasiliyordu.

Selamlastiktan sonra, 'Kanepe kirilmis' dedim.Yasli adam buyuk bir bilgelikle cevap verdi, " Biz de saglam tarafina oturuyoruz, Yetiyor bize"..

Kadin da tamamladi, ' He ya yetiyor bize bak ne guzel oturuyoruz'

Sevdigimin elini daha sıkı sıkı tuttum..

Oyle ya,' Ask bu kanepe neden kirik, neden yeni bir kanepe almiyoruz' diye dirdir etmek, şikayet etmek yerine, 'Kanepenin saglam tarafini paylasmak' degil midir?

**alinti**

---> aşk paylaşmaktır her zaman..

Güzeldi.. Tesekkurler

Tabıkıde paylasmaktır ;)

Hani böle aşklar da eskilerde kaldı dedirtti maalesef

Teşekkürler güzel hikayeydi..

Artik boyle Zamanda Paylasmayi bilmeyenler var yada bilenler var ama degerini bilmiyorlar :S :)

Guzeldi Eline Saglik Kurabiye

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri