AŞk Neden Hem GÜzel Hemde Acidir??

SİZCE AÇILMALIMIYIM


  • Kullanılan toplam oy
    43

çılgın38

Kayıtlı Üye
ARKADAŞLAR BEN SİTENİZDE YENİ ÜYEYİM VE SİZDEN FİKİR ALMAK İSTİYORUM BİRİSİNE AŞIĞIM AMA ONUN BANA KARŞI NE HİSSETTİĞİNİ BİLMİYORUM SİZCE AÇILMALIMIYIM???
 
bence sabret bende birini sewiyorum ama sabrediyorum bekle biraz kızda sana karşı duygularını gösterecek farkında olmasa gösterecek sabret;)
 
bence de bekle ama fazla uzatma bu süreyi... onun ne hissettiğini anlamaya çalıştın mı hiç? tavırlarından, bakışlarından az çok belli eder...
 
AçIl AçIl gözlerinin içine bakarakk bölee ormantik ormantik söle onaa onu sewdigini...wercegi her türlü tepkiyide göze almalısın ama bu hareketinle.
 
benkı bu konularda uzman olan bır kısıyım egerkıne cokkkkkk sevıyorsan we onunda sana karsı bısı hıssetgıne ınanıyorsan kesınlıkle acıl
ama karsılıksız ask olabılır dıosan bekle ssabret cunku o da sana karsı bısı ler hısedıosa kesınlıkle sana bellı edecektır sende o zaman acılırsın ben derım kı gercekler acıdır bıberde de acdır yoksa bıber asıl askmıdır:D
 
ßence Dahada Geç oLmadan söyle Yarina çikacAgimiza Garantimiz Yok ;) Ha bugün ögrenmis Ha Yarin. Sonunda Söyliceksin
 
DOstum bu kadar sabırsızlanırsan bak soyluyım sana arkadasım hal ve haraketlerıne dıkkat et kıza bır sey bellı etme... hıc bısey yok mus gıbı davran eger kı kızın hoslandıgı bırı yoksa ... patlat acıkla duygularını ınan faydalı olucakdır hersey sabır dan gecer ;)
 
Abi
bence varya
bekle biras
kısın da duygularını anla
ardından açıl
herşey yoluna girecektir oda sana karşı bişiler hissediosa
 
kardesım bekledıgın kabahat gıt acıl bır an once dınle sen benı ask bekletmeye gelmez belkı oda senı sevıor belkı oda cekınıor sana acılmaya senden beklıor ılk hareketı herzaman olumlu dusun;)
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst