Aşk mektubu oluşturun

hahaha

Canım Sevgilim KEZBAN;
Bu mektubu sana ORMAN dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz SABUHA şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin KUZUM lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 22 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 38. günü.Sana PEYNiR diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana APTAL demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

KEZBAN; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün ÇÖREK almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 38 gün olmuş ve ben o ÇÖREK i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için OT bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; GEBER KEZBAN

hahaha

Canım Sevgilim SevgiLi Dragon;
Bu mektubu sana aTaşehiR dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Tüm şehiR ağLadı şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin meLeğim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 17 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 41. günü.Sana aLçak diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Manyak demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

SevgiLi Dragon; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün pizza almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 41 gün olmuş ve ben o pizza i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Kariyerimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; Bu kadaR yeteR SevgiLi Dragon

Canım Sevgilim Ayşegül;
Bu mektubu sana Arapgir dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Monaroza şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Canımın içi lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 30 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 26. günü.Sana Kalleş diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Yeteneksiz demiştin.Ama arkasından gelen reçel

Ayşegül; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Güveç almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 26 gün olmuş ve ben o Güveç i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Servetimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; Hoşçakal Ayşegül

Canım Sevgilim şüküfe;
Bu mektubu sana genelev dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Allah belanı versin şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Sevgi pıtırcığım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 21 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 45. günü.Sana kancık diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana dengesiz demiştin.Ama arkasından gelen reçel

şüküfe; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün lahmacun almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 45 gün olmuş ve ben o lahmacun i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için donumu bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; öptüm gıdığından şüküfe

:D:D:D

saol ayfatata hemşerim çok iimiş :D

Canım Sevgilim semih;
Bu mektubu sana şato dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz ben ona resmen aşığım şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin hayatım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 17 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 36. günü.Sana qıcık diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana aptal demiştin.Ama arkasından gelen reçel

semih; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün makarna almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 36 gün olmuş ve ben o makarna i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kalbimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; seni seviyoRum öptüM semih

--------

hahaha hahah hahhah hahaha

---> Aşk mektubu oluşturun

Canım Sevgilim MJ;
Bu mektubu sana dersane dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz aşk oyunu şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin tatlım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 20 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 36. günü.Sana hayın diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana hiç demiştin.Ama arkasından gelen reçel

MJ; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün makarna almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 36 gün olmuş ve ben o makarna i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kalbimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; Ek is lief vir jou MJ

güzel bir mektup oldu xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri