Aşk-Lütfen Yardım Edin

Seccon

Banned
Birisinden hoşlanıyordum kız olduğu sınıfta tanıdıgım bir kız arkadaşım vardı ondan ismini falan aldım işte aldığım günün ertesi günü kıza demiş işte bu senden hoşlanıyor falan kız da beni görmek istedi o günde okulda dışarıdaydım öyle, gelsin tanışsın dedi ben gidemedim yanına facebook mesaj at dedi bilmiyorum neden ama yine atamadım sonrasında kız attı konuştuk ama ben fazla birşey diyemedim facebooktan bile zorlandım neredeyse hiç konuşamadım bilmiyorum bu kız benim için çok farklıydı diğer kızlar gibi değil tek kelime dahi edemedim sonra hoşlanmadım diiyp kapattı..

Kızı unutmak için çok uğraştım ama hep okulda görüyorum göz göze bile geldiğim anlar oldu ama unutmak nafile herügn tekrar şansımı deneyim diyorum bu sefer herşeyi açık açık hiç teklemeden konuşayım diyorum sonra yine olumsuz olur diye korkuyorum 20 aralıkta konuştuk o yandan bugüne 2 kız oldu ama ikisinede onu unutamadığımı söyledim olmaz dedim bu kız çok farklı benim için hiçbir kız için neredeyse birşey yapmadım ama bu kıza kavuşmak için hergün dua ediyorum göz yaşı bile döktüm onun için daha hiçbir kız için dökemyen duygusuz ben. Bilmiyorum belki konuşsam olur ama olumsuz olursa daha kötü olur benim için,, hep aklımda hiç çıkmıyor bana akıl verin ne yapayım

---> Aşk-Lütfen Yardım Edin

Hiç zaman kaybetme git açık açık konuş oldu oldu olmadı unut artık ha belki konuşa miyor sun diye unutma miyor olabilir sin bu nedenle konuş ve dok içini belki o zaman daha rahat edersin bu arada öğrenci si derslerin e dikkat et derim gelir geçer kim bilir daha neler çıkar karşına bu yüzden uğraşma fazla üstünde durma derim

Hiç zaman kaybetme git açık açık konuş oldu oldu olmadı unut artık ha belki konuşa miyor sun diye unutma miyor olabilir sin bu nedenle konuş ve dok içini belki o zaman daha rahat edersin bu arada öğrenci si derslerin e dikkat et derim gelir geçer kim bilir daha neler çıkar karşına bu yüzden uğraşma fazla üstünde durma derim

17yaşındayım.
Unutamıyorum bu kız benim için çok farklı dediğim gibi açıldıktan sonra karşıma yeni kişiler çıktı ama benim aklım hep onda.

tut elinden doğru evlendirme dairesine götür... :D yaa arkadaşım açılmaktan başka bir çaren yok ki. şu anda da bir irtibat yok zaten aranızda. Kaybetcek birşeyin yok yani.. O yüzden en kısa zamanda konuş kızla ama kendini toparla öyle konuş.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri