'Aşık Kadın' Tuğçe !

ashli

Bayan Üye
1021980.jpg

Sunset Lingerie için 'ilk kez' iç giyim modeli olan Tuğçe Kazaz İtalya'da yaşamaktan memnun: İyi markalarla profesyonel işler yapıyorum. Modellik kariyerim için çok önemli bir yerdeyim.

İTALYA MODELLİK KARİYERİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR AŞAMA

Bir yıldan beri İtalya'da yaşayan ünlü manken Tuğçe Kazaz iç giyim sektörüne adım atan Sunset markasının 'aşık kadın' temalı çekimleri için İstanbul'a geldi. 'Masumiyet romantizm kendine güven ve aşk' unsurları ile örtüştüğü için 300 model arasından seçildiği belirtilen Kazaz; üç gün boyunca çok sıkı bir tempoda çalıştı. Bembeyaz bir atmosferde Şenol Altın'ın objektifine seksi iç çamaşırlarıyla poz veren Tuğçe Kazaz 30 saat süren çekimlerin ardından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

MESLEĞİMİ CİDDİYE ALIYORUM

Sizi hiç iç giyim çekiminde görmemiştik...
Ben profesyonelim ve modellik mesleğimin gerektirdiği şeyleri yerine getiririm. Ancak iç giyim çekimleri genelde iç gıcıklayıcı seksi fotoğraflar olarak gerçekleştiriliyor. Profesyonel anlamda modelliğimi yaratıcılığımı katacağım bir çekim projesi gelmemişti. Sunset yetkilileri bana hem koleksiyonu hem de yapmak istedikleri şeyi anlattıklarında "İşte bu" dedim.
Bir yıldır ortalarda yoksunuz...
Bir ayağım artık İtalya'da. Orada da bir evim var ve iş hayatımı profesyonel anlamda İtalya'dan sürdürüyorum. Modellik kariyerim için çok önemli bir aşamadayız. Çok iyi markalarla çok profesyonel işlerde yer alıyoruz. Modelliği çok ciddiye alıyorum ben. Modellik sadece objektife poz vermek güzel olduğun için güzel görünmek ya da podyumda yürümek değil. Bize hep "Model askıdır" derlerdi ama Avrupa'da tam tersine... Model sunduğu şeyin tam kendisi!

ÖZEL SORULARA CEVAP VERMEM

İtalya'da nasıl bir hayatınız var?
Sade yoğun yorucu! Her şey çok yolunda...
Özel hayat nasıl gidiyor peki?
Özel sorulara cevap vermiyorum.
Formunuzu nasıl koruyorsunuz? Sıfır beden meselesi için ne düşünüyorsunuz?
Özel bir beslenme programım yok. Çok aşırıya kaçmadan düzenli spor yapıyorum. Sıfır beden kavramına inanmıyorum. İşim modellik elbette zayıf olmalıyım ama çok zayıf olayım diye özellikle bir kaygı taşımıyorum...
Abartıyı sevmiyorum

Tarzınız nasıldır nerelerden alışveriş yaparsanız?
Spor giyinmeyi tercih ediyorum. Çok abartılı şeyleri sevmiyorum. Beğendiğim şeyleri çoğu zaman plansız alıyorum. Aksesuvarda vintage seviyorum. Şapka çanta ve saat tutkum var.
Çekimlerde giydiğiniz iç çamaşırlarını nasıl buldunuz?
Neredeyse tümüne bayıldım. Çok romantik tasarımlar da var çok dinamik şeyler de. Gece mavisi siyah ve morlara bayıldım.
Moda hakkındaki düşünceleriniz neler?
Moda sektörünün bir parçasıyım ve modayı seviyorum.
En son hangi filme gittiniz? Hangi kitabı okudunuz?
En son DVD olarak 'Bir Alışverişkoliğin İtirafları'nı seyrettim... Elif Şafak'ın 'Aşk' adlı romanını okudum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri