aşığım hemde çok s♥i

inci_himes

Bayan Üye
Sözlerime nerden başlasam bilmiyorum. Söyleyeceğim içimde olan çok şey var aslında ama kelimelere dökemiyorum…

Ben bu yaşıma kadar tek bikere aşık oldum bikere sevdim bikere hayatın bu kadar güzel olduğunu anladım. Neden mi çünkü ‘onu’ tanıdım. Yaşadığım en güzel duyguydu onu tanımak yaptığım en güzel şeydi ona aşık olmak.

Sevildim, değer gördüm ve daha birsürü şey bunları bana sen tattırdın. İyiki varsın benimsin seni kimselere vermem. Bu kalp sana açıldı sana kapancak.

Ölene kadar seni sevicem senden başkasında ne gözüm var nede senden başka birini istiyorum. Hep sen ol dünümde bugünümde yarımda hep sen iyi günde kötü günde yanımda ol beni hiç bırakma sensiz olamam.

Aramızda çok mesafe var biliyorum bana uzakta oturuyosun. Ama benimle aynı duyguları yaşıyosun bedenin benden uzakta olabilir ama ruhun benim hep yanımda. Zaten biz kavuşcaz biliyorum hep böyle kalmıcak.

Herkes duysun onu çooooooooooook seviyorum.

Aşığım o benim herşeyim…

Bekliyorum onu kavuçcağımız günü…

Onu istiyorum sadece…..

Hep benim olsun istiyorum….

Ölümden bu kadar korkmazdım artık korkuyorum ondan ayrılıcam diye….
Ona bişey olmasına katlanamam dayanamam….

O kim mi?

‘’Semih’’
O benim aşkım bitanem herşeyim hayatımı paylaşacağım insan geleceğim hayallerim umutlarım​

Semihimmmm seni seviyorum.

Semihim sana aşığım

Semihim ölene kadar seninim.

'Ölürken bile yanımda ol sevgilim'
Bu kalp senin seni hep sevecek bunu unutma bitanem

' inci'

---> aşığım hemde çok s♥i

Allah ayırmasın sızı :)

Bir ömür boyu mutluluklar dılerımm(;

@@@
@@@
@@@
@@@
@@@
@@@
@@@
@@@@@@@@@
@@@@@@@@@
@@@@@@@@@

******@@@@@@@@
***@@@*********@@@
@@@***************@@@
@@@***************@@@
@@@***************@@@
@@@***************@@@
@@@***************@@@
***@@@*********@@@
******@@@@@@@@

@@@******************@@@
**@@@***************@@@
****@@@************@@@
******@@@*********@@@
*******@@@*******@@@
********@@@*****@@@
*********@@@***@@@
************@@@@@

@@@@@@@@
@@@@@@@@
@@@
@@@
@@@@@@
@@@@@@
@@@
@@@
@@@@@@@@
@@@@@@@@

Duygularını çok güzel anlatmışşsın aşkım aynı duygulara bende sahibim.Senınle herseyın en guzelı yasıyorum.Sen benim herşeyimsin aşkım..YEmin ettim...Yemin ettik aşkım ya birbirimizin yada kimsenin...Ömrümün sonuna kadar seninim...Sadece ama sadece senin meleğim...

Ben kimse için gözyaşı dökmem kimse için uykusuz kalmam ama senin için kaç gece kaç günler ağladım..Yine ağlarım sana gözyaşı değil gözlerim feda...Kaç geceler uykusuz kaldım yorgun düüştü bedenim ama bu beden de bu ruh da senin zaten aşkımm...

Sen benimsin diye artık kimseye boyun eğmiyorum kimseden bi beklentim yok,çünlü herşeyim sensin benim herşeyim sende aşkım sadece sen...Hayatımın taşı toprağı...Suyum ateşim...Gülüm çiçeğim...Herşeyim sensin..sen varsın diye ben artık yaşamayı bir kez daha seviyorum incim iyiki benimsin....

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
@@@
@@@
@@@
@@@
@@@
@@@
@@@
@@@@@@@@@
@@@@@@@@@
@@@@@@@@@

******@@@@@@@@
***@@@*********@@@
@@@***************@@@
@@@***************@@@
@@@***************@@@
@@@***************@@@
@@@***************@@@
***@@@*********@@@
******@@@@@@@@

@@@******************@@@
**@@@***************@@@
****@@@************@@@
******@@@*********@@@
*******@@@*******@@@
********@@@*****@@@
*********@@@***@@@
************@@@@@

@@@@@@@@
@@@@@@@@
@@@
@@@
@@@@@@
@@@@@@
@@@
@@@
@@@@@@@@
@@@@@@@@

Duygularını çok güzel anlatmışşsın aşkım aynı duygulara bende sahibim.Senınle herseyın en guzelı yasıyorum.Sen benim herşeyimsin aşkım..YEmin ettim...Yemin ettik aşkım ya birbirimizin yada kimsenin...Ömrümün sonuna kadar seninim...Sadece ama sadece senin meleğim...

Ben kimse için gözyaşı dökmem kimse için uykusuz kalmam ama senin için kaç gece kaç günler ağladım..Yine ağlarım sana gözyaşı değil gözlerim feda...Kaç geceler uykusuz kaldım yorgun düüştü bedenim ama bu beden de bu ruh da senin zaten aşkımm...

Sen benimsin diye artık kimseye boyun eğmiyorum kimseden bi beklentim yok,çünlü herşeyim sensin benim herşeyim sende aşkım sadece sen...Hayatımın taşı toprağı...Suyum ateşim...Gülüm çiçeğim...Herşeyim sensin..sen varsın diye ben artık yaşamayı bir kez daha seviyorum incim iyiki benimsin....

aşkım seni seviyorum. sen hep benimsin:50:

Tek keLimeyLe süpersin

duyguLandm vaLLa ya..

ALLAH ayırmasın.. hep mtLu oLun inşaLLah. hakediosunuz siz mutLuLuqu... :)

inşallah allh sizi ayrırmaz incinin dediği gibi bedenleriniz uzakta olsa bile ruhlarınız yanlanlarında olsun hep allh bir gün sizi birleştiricek ve bir daha ömür boyu ayırmıyıcak inşallah (amin ) sizin için allaha diyebileceğin isteyebileceğim iki şey var biri allah sizi öyle bir birleştirsinki bir daha ayrılmayın o sevgi o aşk ikinizde ne hata yaparsa yapsın hiç ayırmasın ikinciside allah sizi bir an önce birleştirisin ki bu ayrılık bitsin artık yan yna mutlu olarak yaşayın

AMİN

bu guzel yorumun ıcın cok tesekkurler
aynı dılekler senın ıcınde gecerlıı
gercekten saol bukadar yazmaya ugrastıgın ıcın
amin..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri