inci_himes
Bayan Üye
Sözlerime nerden başlasam bilmiyorum. Söyleyeceğim içimde olan çok şey var aslında ama kelimelere dökemiyorum…
Ben bu yaşıma kadar tek bikere aşık oldum bikere sevdim bikere hayatın bu kadar güzel olduğunu anladım. Neden mi çünkü ‘onu’ tanıdım. Yaşadığım en güzel duyguydu onu tanımak yaptığım en güzel şeydi ona aşık olmak.
Sevildim, değer gördüm ve daha birsürü şey bunları bana sen tattırdın. İyiki varsın benimsin seni kimselere vermem. Bu kalp sana açıldı sana kapancak.
Ölene kadar seni sevicem senden başkasında ne gözüm var nede senden başka birini istiyorum. Hep sen ol dünümde bugünümde yarımda hep sen iyi günde kötü günde yanımda ol beni hiç bırakma sensiz olamam.
Aramızda çok mesafe var biliyorum bana uzakta oturuyosun. Ama benimle aynı duyguları yaşıyosun bedenin benden uzakta olabilir ama ruhun benim hep yanımda. Zaten biz kavuşcaz biliyorum hep böyle kalmıcak.
Herkes duysun onu çooooooooooook seviyorum.
Aşığım o benim herşeyim…
Bekliyorum onu kavuçcağımız günü…
Onu istiyorum sadece…..
Hep benim olsun istiyorum….
Ölümden bu kadar korkmazdım artık korkuyorum ondan ayrılıcam diye….
Ona bişey olmasına katlanamam dayanamam….
O kim mi?
Semihimmmm seni seviyorum.
Semihim sana aşığım
Semihim ölene kadar seninim.
'Ölürken bile yanımda ol sevgilim'
Bu kalp senin seni hep sevecek bunu unutma bitanem
Ben bu yaşıma kadar tek bikere aşık oldum bikere sevdim bikere hayatın bu kadar güzel olduğunu anladım. Neden mi çünkü ‘onu’ tanıdım. Yaşadığım en güzel duyguydu onu tanımak yaptığım en güzel şeydi ona aşık olmak.
Sevildim, değer gördüm ve daha birsürü şey bunları bana sen tattırdın. İyiki varsın benimsin seni kimselere vermem. Bu kalp sana açıldı sana kapancak.
Ölene kadar seni sevicem senden başkasında ne gözüm var nede senden başka birini istiyorum. Hep sen ol dünümde bugünümde yarımda hep sen iyi günde kötü günde yanımda ol beni hiç bırakma sensiz olamam.
Aramızda çok mesafe var biliyorum bana uzakta oturuyosun. Ama benimle aynı duyguları yaşıyosun bedenin benden uzakta olabilir ama ruhun benim hep yanımda. Zaten biz kavuşcaz biliyorum hep böyle kalmıcak.
Herkes duysun onu çooooooooooook seviyorum.
Aşığım o benim herşeyim…
Bekliyorum onu kavuçcağımız günü…
Onu istiyorum sadece…..
Hep benim olsun istiyorum….
Ölümden bu kadar korkmazdım artık korkuyorum ondan ayrılıcam diye….
Ona bişey olmasına katlanamam dayanamam….
O kim mi?
‘’Semih’’
O benim aşkım bitanem herşeyim hayatımı paylaşacağım insan geleceğim hayallerim umutlarım
Semihimmmm seni seviyorum.
Semihim sana aşığım
Semihim ölene kadar seninim.
'Ölürken bile yanımda ol sevgilim'
Bu kalp senin seni hep sevecek bunu unutma bitanem
' inci'