Aşığım Ama O Seviyor Mu ?

emrebaskol

Kayıtlı Üye
Merhaba DuslerForum ailesi.Ben Emre.Yaklaşık 2-3 yıldır bir kızı seviyorum.Aslında duygularım lisede aynı sınıfa düşmemizle kabardı.Orta okulda başka sınıfta olduğundan dolayı içimdeydi o sevgi.Lisede aynı sınıfa düştük tamam iyi güzel.Kızı seviyorum.Derslerde onun içine bakıyordum.Bakıyordum ama.Fakat korkmaya başladım.Neyden korktum ben?

-Sinem.Sevdiğim kızın ismi.Sinemi anlatayım biraz.Derslerde telefon elinden düşmez :) Sevimli.Anlatamıyorum düşüncelerimi bilemiyorum.Derste bana baktıgını 1-2 defa gördüm ama şansınadır diye düşünüyorum.Sınıftaki erkek arkadaşlarım kıza karşı cinsel düşünüyorlar ama ben öyle düşünmüyorum.İstesemde düşünemiyorum çünkü düşünmeye başlarsam aklım düşünmemi engelliyor.Nasıl mı ? Benden iğrendiğini beynimde canlandırıyor.
Sinemle 1-2 haftadır aramız baya soğumuştu.Senenin başında baya kankaydık.Onu çok güldürürdüm.Şimdi ise cinsellik düşünen arkadaşlarım güldürüyor.1-2 Haftadır sohbetimiz çok azaldı.Benden birşey isteyince eskiden hemen yapardım ama şu anda eğer beni sevmiyorsa benle oynuyor mu korkusuyla yapmamaya başadım.Ama bu seferde uzaklaştı benden.Yani bana yakınlaşınca ben kaçırıyorum kendimden.Eğer bi şekilde beni severse onu mutlu edemem korkusuyla dolu kalbim.Bilemiyorum şu anda ne yapmalıyım biri bana akıl versin.Yani kızın gözlerinin içine daha Sinemin akıllı bakamıyorum utanıyorum ya.

Biri lütfen bana ne yapacaklarımla ilgili akıl versin..

---> Aşığım Ama O Seviyor Mu ?

belliki kiz kafasina gore takiliyor. sende oyle yap.
tabi cevrede her istedigini yapan biri olmasi guzel birsey. sanirim O'da bu avantaji kullanmak istemis.

hic umursamiyormus gibi yap..eger bozulursa bu duruma gönlü vardir demektir : )

bir arkadaşın sinem e senin ondan hoşlandığını söylemiş olabilir. arkadaşlarını iyi seç hacım : )

yapman gereken duygularını söylemek ve sonrasında beklemek

Fazla büyütme kızı gözünde, sonra çöp olur batar gözüne. Benden bu kadar :R

Bugün ona kulaklığımı verdim müzik dinlesin diye ama oynadımı benle bilmiyorum ver dedim vermedi verir misin kulaklığı dedim vermedi.Anlamıyorum beni süründürmek mi istiyor yada sen bir kuklasınmı diyor.Ben çok fazla metal-rock dinleyen bir insanım ve bağımlıyım.Alamayınca verir misin diye falan biraz yüklendim en sonunda aldım öyle pek üzülmedi yani sonra yine hafif konuştuk.Ama en içime oturan şey bazı arkadaşlarımında ona yazması.Kıskanıyorum hacı ne yapabilirim.

Galiba benim sevgim boş , saten bir rockçıdan başka biriyle sevgili olabileceğimi zannetmiyorum.

lısedekı asklar gelıp gecıcı..
lısede 2 3te aynı sınıfta oldugum bır arkadasım vardı okul bıttıkten sonra bunu bana soylemıstı baya bır zaman kaybetmıs solemek ıcın..
eger sevıyorsan bence dırek sole uzattıkca aranıza baskaları gırebılır
dıger sınıf arkadaslarınla aynı dusuncede oldugunu dusunebılır
hakkında hayırlısı olsun ama anlattıklarına bakılırsa o senı sevmıyor gıbı hıssettım kendını uzmek yerıne yya konus hakkındakı dsuncelerını ogren ya da koyver gıtsın..

Hani kızlar böyle bir enstruman çalan erkeklerden güldüren erkeklerden hoşlanırlar ya. Ben onun için gitmeyeceğim aslında , yazın bateri kursuna gideceğim birazda saçlarımı uzatacağım o zaman dibime düşerlerse bu sefer koz bende olur. :)

Ama sınıftaki bi abazalık yüzünden sevmekten soğudum :D

durdukça gözünde büyütürsün dünyadaki tek güzel kız o değil konuş konuştuktan sonra belli bi zaman sonra bunun içinmi okadar sıkıntıya girdim. diceksin.. sen dök herşeyi çekil kenara bırak o düşünsün seni ;)
ve belkide kız senden bekledi birşeyler baktı ot gibi açılmıyorsun iş yok bunda diyip diğer seçeneklere yöneldi aranız bu yüzden soğumuş olabilir kapiş xD

Fazla büyütme kızı gözünde, sonra çöp olur batar gözüne. Benden bu kadar :R

bu kadar basit çok güzel anlatmış bak ablan :vala_02:

durdukça gözünde büyütürsün dünyadaki tek güzel kız o değil konuş konuştuktan sonra belli bi zaman sonra bunun içinmi okadar sıkıntıya girdim. diceksin.. sen dök herşeyi çekil kenara bırak o düşünsün seni ;)
ve belkide kız senden bekledi birşeyler baktı ot gibi açılmıyorsun iş yok bunda diyip diğer seçeneklere yöneldi aranız bu yüzden soğumuş olabilir kapiş xD

bu kadar basit çok güzel anlatmış bak ablan :vala_02:

Arkadaşlarım çok yazıyor ve yanımda onunla ilgili cinsellik konuşuyorlar.Soğudum resmen.Daha düne kadar severken bugün yeni anladım olayı.Herşey zamana bağlı bu sene bitti gelecekte o peşimden kopar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri