artlebedev

artlebedev

Kayıtlı Üye
Herkes burada elinden geldiğince kendini tanıtmaya çalışmış... Benim öyle bir amacım yok.. Ben kendimle değil "düşüncelerimle" sizi tanıştıracağım.

Adım Artemiy. Merdiveni 26'ya dayadım. Çok zor zamanlarımda oldu, zorluklarda geçirdim. Birini çok sevdiniz mi hiç, herşeyinizi veresiye...Öyle laf olsun diye değil, gerçekten verecek kadar? Sizin kalbiniz olduğunu bildiklerinde, siz de onların zırhı olduğunuzu bilirsiniz..Onlara zarar vermeyi deneyecek herşeyi yokedersiniz, ama onlara zarar verenler geri dönüp sizi "ısırmayı" denediklerinde ne yaparsınız? Uğrunda savaştığınız her şey, size rağmen size karşı dönerse? Acının kaynağı siz olduğunuzda neler hissedildiğini tattınız mı siz hiç? Ben bunların hepsini yaşadım hayatım boyunca...

Şimdi ise bütün bu yaşadıklarımı unutmaya, yepyeni bir hayat kurmaya çalışıyorum... Yanımdakilerle eğlenip, gidenlerin arkasından sövüyorum!

Evet işte ben buyum.. Artemiy..

Bacımsınız Bağyanlar
2chw5mg.gif

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]

Son düzenleme:
---> **** | artlebedev | ****

Herşey Bir yana Bazen kırıcı olabiliyorsun hocam bana Karşı Olmasada başka Arkadaşlara karşı Tavırların bazen Gereksiz bir biçimde sert oluyor düşüncelerinle tanıştıgıma memnun oldum inşşallah Öz benliğinizlede tanışma fırsatı yakalarım

[MENTION=156086]LiFe[/MENTION] ; Ben adamına göre davranırım paşam. Eğer bana karşı birisinin garezi yoksa, beni çekmeyi becerebiliyorsa; amenna. Ha yok; benim çalışmalarıma çalıntı diyecek, fake diyecek birisi çıkarsa, yada demeyi bırak ima bile ederse; benim kafamın tası atar. Diğerleri gibi herkese ağam,paşam değilim ben. Herkes aynıdır benim için bu ortamda. Rankları hiçbir şey ifade etmez. Ama benden büyüklere ve hanımefendilere çok çok ayrı bir saygım vardır, o başka.

Neyi seviyorsun gereken cevabi almadin mi sen neye dayanarak yaziyrsun o yaziyi kendine yakis
ani yap

[MENTION=156086]LiFe[/MENTION] ; Ben adamına göre davranırım paşam. Eğer bana karşı birisinin garezi yoksa, beni çekmeyi becerebiliyorsa; amenna. Ha yok; benim çalışmalarıma çalıntı diyecek, fake diyecek birisi çıkarsa, yada demeyi bırak ima bile ederse; benim kafamın tası atar. Diğerleri gibi herkese ağam,paşam değilim ben. Herkes aynıdır benim için bu ortamda. Rankları hiçbir şey ifade etmez. Ama benden büyüklere ve hanımefendilere çok çok ayrı bir saygım vardır, o başka.

Kendi içinde haklı sebeplerin Var :D sana 3 vakte kadar kısmet görünüyor :D

[MENTION=19247]PureLove6[/MENTION]; Ne diyorsun ciğerim? açık konuşabilir misin? sen konuları kirletmekten bıkmadın mı?

[MENTION=156086]LiFe[/MENTION] ; Ne Kısmetiymiş Bu? :D Kiimmmmm :D Eslem mi :)

[MENTION=156086]LiFe[/MENTION] ; Ne Kısmetiymiş Bu? :D Kiimmmmm :D Eslem mi :)[/B][/QUOTE]

Burda fal bakıyorlar kadınlar günü var ordan duydum yazdım Senin için 1 kahve içem baksınlar :D

[MENTION=19247]PureLove6[/MENTION]; Ne diyorsun ciğerim? açık konuşabilir misin? sen konuları kirletmekten bıkmadın mı?

[MENTION=156086]LiFe[/MENTION] ; Ne Kısmetiymiş Bu? :D Kiimmmmm :D Eslem mi :)

Amacim konu kirletmek degil eslem gereken cevabi verdi.sende gerekeni yap cekil kosene

[MENTION=19247]PureLove6[/MENTION] ; Oww birisi kıskanıyor heralde :) Esleme birşey mi söyledim ben şimdi, al senin olsun eslemin.

Kahveyi içtim [MENTION=157451]artlebedev[/MENTION] Hocam için Kabarmış :D Bi Yereden bir iş Gelecek Çok yakında veya o işi yapıyorsun.
Uzun bir yol gözüküyormuş :D

Galiba sizin ordan yol geçecek :D

Zeytinlik varsa sizin orda parayı krarsın ha hocam yol geçecek ya :D agaç başı 30 bn veriyolar :D bilesin :D

hayatinda mutluluklar ve basarilar dilerim.
gecmise mazi diyip yoluna bakacaskin.
seni tanimak guzeldi.

artemiy sayfanda yazdıklarını okudum güzel anlatmışsın duygularını düşüncelerini:)sayfan hayırlı olsun...forumda gezinmekten yorulduğumda kendi sayfama çekiliyorum zaman zaman...herkesin bir kişisel sayfası olmalı bence sende iyi yapmışsın...

Etiket İçin Sağol :R Güzel Sayfa Kendini İyi Anlatmışsın.. Hayırlı Olsun Sayfan

tekrar tanıstıgıma memnun oldum bısı sorcam ama yanlıs anlama :)
sende egoıst duygular var mı ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri