Artık Toulouse'un Umut'u

' SeRcaN

Kayıtlı Üye
Başkan Sadri Şener'e ve teknik heyete, artık Trabzonspor'da oynamak istemediğini gerekçeleriyle açıklayan golcüye izin verildi. Umut Bulut, Trabzon'a gelecek, eşyalarını toplayıp Fransa'ya gidecek.

Karadeniz temsilcisine 2006’da Ankaragücü’nden transfer olan ve bu süreçten sonra Bordo-Mavili formayı hayli istikrarlı bir şekilde giyen Umut Bulut, Trabzonspor macerasının sonuna geldi... Devre arasında teklif alıp yönetim ile teknik heyetin ısrarları ve yeni sezonda transferde kolaylık sözüyle takımda kalan golcü, bu kez Toulouse’a ‘evet’ dedi. Bir süredir kendi yönetimiyle temas halinde olan ve “Artık Trabzonspor’daki misyonumu doldurdum. Çok yıprandım ve taraftarların gözünde kredimin de azaldığını biliyorum. O nedenle Avrupa’dan da böyle bir teklif varken şansımı değerlendirmek istiyorum. Bana verdiğiniz kolaylık sözünü tutun ve gideyim” mesajını ileten deneyimli oyuncu, nihayet kulübünden istediği yanıtı aldı. Başkan Sadri Şener ile teknik direktör Şenol Güneş’in yaptığı zirveden Umut Bulut’un istediği sonuç çıktı.

Haftaya gelip, Fransa’ya gidecek

Touolouse ile Trabzonspor’un da her konuda anlaştığı, ödemelerin de bir takvime bağlandığı öğrenildi. Bu transfer neticesinde Bordo-Mavililer’in kasasına yaklaşık 3 milyon Euro gireceği de edinilen bilgiler arasında. Şu an tatilde olan Umut Bulut hafta sonuna kadar Trabzon’a gelecek, arkadaşları ve dostlarıyla vedalaştıktan sonra Fransa’ya gidip Toulouse’a imza atacak. Umut Bulut’un ise Fransa’da yıllık vergilerden arınmış olarak 1 milyon Euro kazanacağı ileri sürüldü.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri