"Artık gençlere önem veriliyor"

Fearles

Kayıtlı Üye
"Artık gençlere önem veriliyor"
Beşiktaşlı futbolcular Filip Holosko ve Serdar Özkan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Beylerbeyi Gündüz Tekin Onay Tesisleri'ndeki Gündüz Tekin Onay Grassroots Merkezi'ni ziyaret etti. Gündüz Tekin Onay Grassroots Merkezi'nde eğitim gören çocuklarla bir araya gelen Siyah-beyazlı futbolcular Filip Holosko ve Serdar Özkan, miniklerle antrenman yaptı ve onlarla birlikte fotoğraf çektirip imza dağıttı. Genç futbolcu Serdar Özkan, "Türkiye'de artık genç yeteneklere çok önem verilmeye başlandı. Biz de bugün bunun başını çekiyoruz. Altyapıdan çok daha iyi oyuncuların çıkabileceği bir ülkedeyiz. Umarım bizden de daha iyi oyuncular çıkar ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder" diye konuştu.

Kendisinin de altyapıdan geldiğini hatırlatan genç futbolcu Serdar Özkan, "2 sene öncesine kadar buralarda idman yapıyordum. Tekrar buralara dönmek güzel bir şey, anılarım canlandı" dedi.

Beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olacağına inandığını ifade eden Serdar Özkan, "Camia ve taraftarımız, 4-5 yıldır şampiyonluk özlemi içerisinde. Güzel bir galibiyet serisi yakaladık ve 6 maçımızı da kazandık. Fenerbahçe ve Galatasaray ile kendi sahamızda oynayacağız. Bunu büyük bir avantaj sayıyoruz. Şampiyonluk yolunda bunu avantaj olarak gördüğümüz için önde olduğumuzu düşünüyorum. Taraftarlarımızı da arkamıza alarak inşallah bu sezon beklenen şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştu.

27.01.2008

Kaynak : İHA

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri