ArTıK AwFuLun uMRunDa DeqiL ;)

AwFul_GirL

Bayan Üye
İnsanları çok severdim eskiden, herkese iyi davranmaya çalışırdım. Sonra hayattaki dostum bildiğim insanlardan büyük kazıklar yedim. İşte o gün anladım pollyanna'nın ne kadar aptal olduğunu.. İşte o gün anladım "hiçkimse" nin benden değerli olmadığını.. Sonrası geldi bu ikiyüzlülüklerin.. Çevremdekilerin, "dostum" sandığım insanların yüzüme gülüp arkamdan neler konuştuklarını duydum. Eskiden olsa "demez o öyle, inanmam" derdim, artık "umrumda değil" diyorum. "bencilsin" diyenler oldu, "şımarıksın" diyenler oldu, "dengesizsin" diyenler oldu, kapattım kulaklarımı hepsine.. İşte o gün benim gerçek dogum günümdü, öncesi yalan.. Kırıla kırıla, kırmayı ögrendim, üzüle üzüle, üzmeyi, ağlaya ağlaya, ağlatmayı.. Artık "ben" varım sadece, bir kaç kişi dışında gerisi
umrumda değiL! ;)

hayatında mutlu ol kimseye taviz verme bu ben dahi olsam seni seven zaten arkandadır sevmeyene yol ver. Aferin kardeşime

bi arkadaş vardır bide dost vardır arkadaş dediğin takılır eylenirsin dost dediğin senin hiç bi zaman satmayan sana değer veren dir ama ayrıca senin ona bunları göstermen lazımdır sen ona bunları gösteriyosan oda sana aynısını veriyosa ozaman asla dostundan ihanet bekleme bak sen yanlış arkadaşlar edinmişsin zamanla geçer herşey herkezin akllanması için bişeylerin kafasına dınk etmesi gerekir ..

Arkadaşlarından , dostlarından kazık yemen tanımadığın sana bişe yapmamış insanlara da kötü davranmanı gerektirmez.. ;)

Kırıla kırıla, kırmayı ögrendim, üzüle üzüle, üzmeyi, ağlaya ağlaya, ağlatmayı.. Artık "ben" varım sadece, bir kaç kişi dışında gerisi
umrumda değiL! ;)

ne güzel yazmışsın awfull.. hayat bu sırası gelince insana herşeyi öğretiyor;)

çok arkadasın olsun hayatta.. ama güvendin kişi sayısı 3-5 şi geçmesin.. dostlar başka arkadaslar başka :) herşeygönlünce olsun güzelim;)

ne güzel yazmışsın awfull.. hayat bu sırası gelince insana herşeyi öğretiyor;)

çok arkadasın olsun hayatta.. ama güvendin kişi sayısı 3-5 şi geçmesin.. dostlar başka arkadaslar başka :) herşeygönlünce olsun güzelim;)

saoL çöL çiçe artık dostLarımLa arkadaşLarımı ayırt edebiLiorum hayat saoLsun kazık yiye öretiyo bazı şeyLeri

hey aLam sana katıLıosun die bişi sordummu :D

fikrine sayqı duymuorum dedimmi :D

aLakasız aLakasız şeLer yazıon ;):D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri