Arnavut Ciğeri / Arnavut Ciğeri yapılışı, tarifi / Arnavut Ciğeri hakkında

AySe^^

Bayan Üye
ymk_34.jpg

Malzemeler
1 Koyun Karaciğeri
½ Bardak Un
1 Bardak Sıvı Yağ
1.5 Çorba Kaşığı Kırmızı Biber
2 Soğan
1 Demet Maydanoz
Tuz
Yemeğin Tarifi
Ciğerin zarını soyun. Yarım parmak eninde dilimlere doğrayın. Yıkayıp, sularını süzün. Ciğerlerin suyu iyice süzülüp, kuruyunca una bulayın. Kızgın sıvı yağa ikişer üçer atın. Bir dakika kadar pişirip tavadan alın. Çıkarıp üzerine tuz serpin.
Tavadaki yağın üçte birine kırmızı biberi serpin. Kızdırıp, ciğerlerin üzerine gezdirin. Soğanları soyup, piyazlık doğrayın. Tuz, serpip, elinizle mıncıklayarak, tuzu soğana yedirin. İçine ince kıyılmış maydanozu karıştırın. Ciğerin yanında servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst