Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım war...Lütfen bana yardım edın fıkırlerınızı söyleyın..

İsyankar34

Kayıtlı Üye
Arkadaslar benm 5 aylık bır cıktıgım wardı... Okulun 1.donemı bıttıgınde Annesı buna aldıgım hediyeyi fln gördü..Sonra kawgalarımız başladı.. Kızın başına kötü şeyler geldi we hastanede yatmıs.Ben aradım sordum ama kuzenı hıc bırseyımı sölememıs.Arayp sormadgımı..Benım onu meltem diye bir kızla aldatacgımı sölemısler...sewmedgımı dalga gectıgımı oynadıgımı dusunmusler...Böyle bir şey yapmıslar..Şimdi bana sureklı meltem dıyor.Benı sewıyor uzuluyor aglıyor ama Brıyle cktıgım ıcın aklı sıra benden ıntıkam alıyor.Sewglısı war ama muhattap ble olmuyor ..Her konusmamızda uzuyorum onu eskı konuyu actıgımda delırıyor.Tam birşeyler yerınde gıderken bozuluyor... Bılmıyorm yasayan warmı ama ben sewdıgım kızın baskasıyla olmasına dayanaamam.. Şimdi ona bir hediye hazırlıcam Cicek yaptrcam Onun üzerine bu konuyla ılgılı Guzel bir yazı hazırlamak ıstıyorum... Aklınızdakılerı sölersenız sewınırım..
Weya onu nasıl geri kazanablırım yardım beklıyorm ltfen..

şimdişden tskkrler

---> Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım war...Lütfen bana yardım edın fıkırlerınızı söyleyın..

Dedikodu ne kadar kötü birşey
Kız hazmedememiş demek duyduklarını..
Bence eski konuları açma,güvenini kazanmaya bak,zamana bırak
Bu konu tazeyse yazı işini de sonraya bırak derim
Benim düşüncelerim bu
Bırak biraz da o sana güvenmeyi öğrensin

---> Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım war...Lütfen bana yardım edın fıkırlerınızı söyleyın..

mystic ben konuyu acan arkadsım.. Şifremi unuttugum ıcın Profılıme gıremıyorum... Bu konu hakkında senın bana yardımcı olacagını dusnuyorum.Eger bna bıraz yardım etmek ıstersen senden cvp beklıyorm İnan cok caresızım ne yapacagımı blmıyorm:'(

waLLs fkrm yoq....

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]Bilinmez ne kadar saklı...Karanlık gibi biraz,görünmez gibi...Işıklar yanar içinde uzaktan , yinede yalnız...Sessiz çığlıklar belki atılan..[/FONT]

Ben nasıl yardım edebilirim ki sana :)

Etkileyici sözler yazmayı denesene aşk mektubu falan yardımcı olurum arada :)

beN doqRu düRüst biŞi anLamadıım ıcıN kuSurabakMa canmm.. !

Hiç bi fikrim yok

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri