parfüm alıcam ama suan tereddütte kalıorum varmı önerileriniz...
karizmatixlord Kayıtlı Üye 19 Nis 2011 #1 parfüm alıcam ama suan tereddütte kalıorum varmı önerileriniz...
' Kontes.. Bayan Üye 19 Nis 2011 #2 ---> arkadaslar Rochas Man'i nasıl blrsnz .) Senin demene göre bu pamuk helva gibi kokuyormuş xD Valla canım bilemedim sen benim önerdiklerimi beğenmiyorsun ucuz diyosun senin beğendiklerini de ben bilemiyorum xD
---> arkadaslar Rochas Man'i nasıl blrsnz .) Senin demene göre bu pamuk helva gibi kokuyormuş xD Valla canım bilemedim sen benim önerdiklerimi beğenmiyorsun ucuz diyosun senin beğendiklerini de ben bilemiyorum xD
karizmatixlord Kayıtlı Üye 19 Nis 2011 #3 ---> arkadaslar Rochas Man'i nasıl blrsnz .) öle kokuo vala yazın aqır kaçarmı acb .)
' Kontes.. Bayan Üye 19 Nis 2011 #4 ---> arkadaslar Rochas Man'i nasıl blrsnz .) Yazın daha ferah kokular olsa iyi olur deniz esintisi getiren falan
---> arkadaslar Rochas Man'i nasıl blrsnz .) Yazın daha ferah kokular olsa iyi olur deniz esintisi getiren falan
karizmatixlord Kayıtlı Üye 19 Nis 2011 #5 ---> arkadaslar Rochas Man'i nasıl blrsnz .) tmm sen dedn ya okyanustan kasrıga koparcam bn
' Kontes.. Bayan Üye 19 Nis 2011 #6 ---> arkadaslar Rochas Man'i nasıl blrsnz .) Sana öneride bulunanda kabahat xD neyse sohbete çevirmeyelim ben yorumlarımı özelden yaparım xD diğer arkadasların görüşlerini alalım
---> arkadaslar Rochas Man'i nasıl blrsnz .) Sana öneride bulunanda kabahat xD neyse sohbete çevirmeyelim ben yorumlarımı özelden yaparım xD diğer arkadasların görüşlerini alalım
karizmatixlord Kayıtlı Üye 19 Nis 2011 #7 ---> arkadaslar Rochas Man'i nasıl blrsnz .) tmm tmm qelen qiden pek yok ama nese .)