Arkadaslar napmam lazim?

oveben

Kayıtlı Üye
Arkadaslar ben bir kizdan hoslaniyorum. Kizla surekli gozgoze geliyoduk. Ben sinifa geldigimde hemen bana bakip nereye oturuyorum falan bakiyodu, tabi bende ona. Beni gorunce arkadaslarinin yanindan ayrilip tek geziyordu yanina gitmem icin. Dayanamayip yanina gittim tanismak icin. Ama hayal kirikligi yasadim. Kiz bana yuzugunu gosterdi. Tek kelime edemedim o an. Cok uzuldum ve hala uzuluyorum. Madem erkek arkadasin var neden gozumun icine icine bakiyosun. Anlamakta zorluk cekiyorum. Ne yapmam lazim, gidip birdaha konussammi yoksa unutmayami calissam??

---> Arkadaslar napmam lazim?

unut tabi adamın yüzüğü bile varmış sana kız mi yok?

Arkadaslar ben bir kizdan hoslaniyorum. Kizla surekli gozgoze geliyoduk. Ben sinifa geldigimde hemen bana bakip nereye oturuyorum falan bakiyodu, tabi bende ona. Beni gorunce arkadaslarinin yanindan ayrilip tek geziyordu yanina gitmem icin. Dayanamayip yanina gittim tanismak icin. Ama hayal kirikligi yasadim. Kiz bana yuzugunu gosterdi. Tek kelime edemedim o an. Cok uzuldum ve hala uzuluyorum. Madem erkek arkadasin var neden gozumun icine icine bakiyosun. Anlamakta zorluk cekiyorum. Ne yapmam lazim, gidip birdaha konussammi yoksa unutmayami calissam??

Senin suçun yok kardeşim, ama bu konuyu böyle kapatmak yerine madem bi kere gösterdin o cesareti bi daha göster, sor neden öyle baktığını.En azından için rahat eder, belkide gerçekten hoşlanmıştır senden ama ilişkisi olduğu için göstermek zorunda kalmıştır yüzüğü.

Neden böyle yaptı diye aklında binbir türlü şeyler düşüneceğine çık karşısına sor,unutma o da bir insan, sen de bir insansın, utanmana gerek yok.Bu tarz konularda ne kadar çekinsende üzerine gitmek zorundasın.Sormayıpta sonradan pişman olmaktan iyidir.

Son düzenleme:

nası bi kızmış arkadaş hem seni heveslendiriyo sonra yüzüğü gösteriyo. yerinde olsam yüzüne tekrar bakmam.

[MENTION=158122]oveben[/MENTION]

belliki arkadaş kendinden emin değilki duyguları karmaşık böyle biriyle aşk yaşamak sana sadece rahatsızlık verir güven sorunun olacak ilk başta :)

Tesekkurler arkadaslar. Kararimi verdim. Son bir kez daha konuscam gordugumde. Beni onunla tanismaya iten seyin gozleri oldugunu soyliycem. Kizgin degilim aslinda sadece hayal kirikligi var. Belkide boylesi hayirliymis, ilerde uzulecegime smdi uzulurum diye teselli ediyorum kendimi..

sen kararını vermişsin zaten ama ben olsam bi daha suratına bakmazdım.zaten kız adam olsa sevgilisi varken sana meyillenmiş gibi durmazdı..neyse sen konus sonucu buraya da bızde bılelım ben merak ederım :)
kolay gelsın sana :)

bazı tiplerde öyle davranışlar vardır. Yüzüğü öylesine takmış bile olabilir. Amacı kendini değerli hissetmekten başka birşey değil. Ne kadar kişiyi etkilerse ve ne kadar kişiyi hayatkırıklığına uğratırsa kendini o kadar değerli görür.

Hiç takılma salla gitsin. nick inde yazdığın o ve ben kısmından o bir başkası olsun.

Tesekkurler arkadaslar. Kararimi verdim. Son bir kez daha konuscam gordugumde. Beni onunla tanismaya iten seyin gozleri oldugunu soyliycem. Kizgin degilim aslinda sadece hayal kirikligi var. Belkide boylesi hayirliymis, ilerde uzulecegime smdi uzulurum diye teselli ediyorum kendimi..

sonucu bizede yazin ozaman.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri