arkadaşlar lütfen bakarmısınız :(

suskun-33

Kayıtlı Üye
ÇOKKK UZUN OLDU AMA İDARE EDİN MESELEYİ ÖZETLEDİM OKUYUPTA CEVAP YAZARSANIZ ÇOK MİNNETTAR KALACAM..:(

ben şu hayatta 2 kişiye aşık oldum ilk aşkım karşılıksızdı ve acı dolu yıllarım geçti taki netten bi kızla tanışana kadar. Bana çok teselli verdi ilk aşkımı unutturdu ama bana fazla ilgi göstermesinden dolayı gönlüm bu kıza kaydı
kendisi almanyada yaşıyor bi süre sonra buna açılmaya kadar verdim ama sölemekten çekindim ve biliyordum buda bana hyr diyeceğini bir gün birden yazı verdim " sana birşey sölemek istiyorum ama çekiniyorum" diye sölemez olaydım biraz inatçıdır öle yada böyle sölemek zorunda kaldım çok şaşırdı ve ekledi " aslında bende ilk başlarda olabileceğini düşündüm ama olmaz " dedi.
Beni sil dedi senin iyiliğin için dedi ama ben ona alışmıştım nasıl kopardım ondan
beni silmesin diye şakaya vurdum yemedi, şu an boşluktayım dedim idare et dedim yemedi, kardeşimsin dedim bacımsın dedim yine olmadı sildi beni
bi süre sonra yeni msn açtım ve kople kişi listemi taşıdım oraya dolayısıyla oda girdi yeni msn me iyi bi tavırla konuşmaya başladık ama ben onun gitmesiyle çok mutsuzdum ses tonum bile değişmişti. O aralar yine bunalımları oynuyordum kafaya koymuştum hayatıma bi son verecektim hep bu düşünceler içerisinde dolanıyordum ve koruyucu meleğim yani 2. aşık olduğum kız yine beni o dipsiz kuyudan çıkarma çabasındaydı. En son konuşmamda helallik almak istedim ama o bana çok düşündürücü şeyler söylüyordu " eğer intahar edersen bende ederim " diyordu. Benim için kimse böle şeyler dememişti diyordum sen neden diyorsun benim için canından vaazgeçtirecek sebep ney diyordum " daha sana ne söyleye bilirim herşey ortada " diyordu.
Bana sanki beni seviyormuş gibi geliyordu ama bunu ona soramıyordum. Ertesi gün bi tartışma geçti aramızda ve beni tekrar sildi bu sefer bende sildim. 5 ay sonra bi baktım beni eklemiş kabul ettim ama en son konuşmaları gündeme getirmedim. Şu anda halen konuşuyoruz bu kız şimdi hasta edindiğim bilgilere göre hep ölümden konuşuyor (Allah korusun) msn me hep aşk acısıyla ilgili sözler yazdığımdan bana aşıkmısın sen dedi ewt dedim kim filan dedi söylemedim ve merklandı ben sölemedikçe o daha çok meraklandı. bana geçenlerde "ölürsem naparsın" dedi bende aynen şöyle yazdım. sana birşey olursa ben beni anlatamam bile içim yanar bu kocaman kainat dar gelir dedim olurki sana birşey olursa sölede yan tarafındaki mezarı bana ayırsınlar dedim ona anahtar sözler söledim anladığından da eminim şimdi ben bu kıza ne demeliyim napmalıyım onu çok seviyorum ama ilk başlarda dediğim gibi ben buna beni silmesin diye kardeşimsin dedim bacımsın dedim tutpta onu sevdiğimi sölesem acaba bana ne der öle çıkmazdayım bi akıl verin :19: onu o kadar çok seviyorum ki onu sevdiğimi anlaması için elimden gelen herşeyi yaptım ama aklım durdu artık çalışmıyor saksı yüreğim 2. bi acıyı kaldıramayacak kadar yorgun :19:

BANA VAKİT AYIRIP OKUDUĞUNUZ İÇİN ÇOKKKK TEŞEKKÜRLER

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

---> arkadaşlar lütfen bakarmısınız :(

Ben sanal alemden ilişkiye karşıyım . işte bu yüzden sen cok güzel örnek olmuşsun ki birde cok uzaksınız .. kız seninle eğleniyor olabilir sadece vakıt gecırıyor senın duygularını anlamıyor olabılır sanal alemden onu ne kadar algılayabılırsınkı zaten . Fakat kızında dedıklerı içten ve gercek se ıkınızın durumunada cok üzüldüm . Fakat senın eskı asklarını unutamıyor olup canının sıkılması büyük boşluğa gırmen ve o boşluğu o kızın kapatması sana aşık olduğun hissini vermiş olabılır . belkıde o sadece kısa süreli bir zaaftır baska bırseyler uğras düşünme hayatından tamamen cıkar ve onune bak daha guzelıyle karsılasacağından emınım . eğer hiç yapamıyorsan aşkının sonuna kadar arkasında dur dicemde nereye kadar..

ßir sanaL aSk daHa...

biLmiyorum Farkında mıSınız ama günüMüzde eL eLe göz göze ask yaSamaktan cOk SANAL-İNTERNET-MSN-O BU ŞU.. var..

Sanalda ask yasanmasın demiyorum Fakat buradaKiLer yüzünden baSına neLer geLiyor insanın..Acı cekiyoruz..üzüLüyoruz.. vs..

kIz aLmanya'dan demiSsin.. NasıL buLuşup görüşmeyi düşünüyorSunız ?
hadi farzedeLim ki birbiRinizi çok seviyorsunuz..deLi gibi aSıksınız birBirinize..
O zaman askınızın aRkasında dururSunuz ve sonuna kadar beraßer oLursunuz..
Ve bütün sanaL aşkLara bir öRnek oLursunuz.. Ki inşaLLah..

Ne demeLiyim biLmiyorum..beLLi ki aCı cekiyorsun üzGünsün..
üzüLme bosver diyeMem..
üzüLeceksin eLbet..
söyLeyemedin diye kendine kızacaksın bazen..
Ama geC oLduğunda da pişmanLığın hiçbirseye faydası oLmadığını anLayacaksın..

Ben kendı aDıma herseyi söyLe derim..Ne oLacaksa oLsun.. Ama ben böyLe söyLedim diye de yaPma saKın. !

İçinden ne geLiyorsa.. kaLbın ne dıyorsa onu yAp..

Ama ßirLikte oLduktan sonra..Bu kdar seyi yasadıktan sonrada ayrıLırsanız..
O zaman iKinizde iyi bir sopayı hakederSiniz.. !

zaman gecsin aradan demiyorum..Çünkü zaman herSeyin iLacı değiLdir...

Ama yaLnızca SABRET diyorum..
Herseyi söyLe karsıLığında cevap oLarak ne geLirse,ona göre hareket et..

Allah yaRdımcın oLsun..ne diyeyimKi..

;)

Çok Haklısın Ablacım
ilk aşık olduğumda bende aynen öle düşünüyordum ama
zaman herşeyin ilacı değilmiş. Eğer herşeyiz ilacı olsaydı ben şimdi bu halde olmazdım :(:(

Zaman gecsin aradan demiyorum..Çünkü zaman herSeyin iLacı değiLdir...
Çok Haklısın Ablacım

ilk aşık olduğumda bende aynen öle düşünüyordum ama
zaman herşeyin ilacı değilmiş. Eğer herşeyin ilacı olsaydı ben şimdi bu halde olmazdım :(:(

abLa ? neySe..

...

Herkes iLk aŞkını çok öNemser..
onun için herSeyi yapabiLeceğini düSünür.
Çünkü iLk`tir o. Tek`dir..

ya da iNsana öyLe geLir.

Bu arada aiLesiyle taNısıyorum demiSsin..
Sence aiLesiyLe tanısman biSeyi değiştirdi Mi ?

Eğer böyLe surat aSıcaksan herSeyi itiraF et.
aSk ßacı faLan dinLemez.
Eğer seviyorsa zaten kabuL eDer..
SevmiyorSa da yiNe edebiyLe adabıyLa arkaDas oLarak kaLabiLirsiniz (beNce) ...

Yorumumu dikKate aLdığın aLdğın için ben teşekkür eDerim..

Son düzenleme:

(abLa ? neySe..)

Benden büyüksündür diye düşündüm ondan abla dedim :)

(Yorumumu dikKate aLdığın aLdğın için ben teşekkür eDerim..)

Rica Ederim

Son düzenleme:

ßir sanaL aSk daHa...

biLmiyorum Farkında mıSınız ama günüMüzde eL eLe göz göze ask yaSamaktan cOk SANAL-İNTERNET-MSN-O BU ŞU.. var..

Sanalda ask yasanmasın demiyorum Fakat buradaKiLer yüzünden baSına neLer geLiyor insanın..Acı cekiyoruz..üzüLüyoruz.. vs..

kIz aLmanya'dan demiSsin.. NasıL buLuşup görüşmeyi düşünüyorSunız ?
hadi farzedeLim ki birbiRinizi çok seviyorsunuz..deLi gibi aSıksınız birBirinize..
O zaman askınızın aRkasında dururSunuz ve sonuna kadar beraßer oLursunuz..
Ve bütün sanaL aşkLara bir öRnek oLursunuz.. Ki inşaLLah..

Ne demeLiyim biLmiyorum..beLLi ki aCı cekiyorsun üzGünsün..
üzüLme bosver diyeMem..
üzüLeceksin eLbet..
söyLeyemedin diye kendine kızacaksın bazen..
Ama geC oLduğunda da pişmanLığın hiçbirseye faydası oLmadığını anLayacaksın..

Ben kendı aDıma herseyi söyLe derim..Ne oLacaksa oLsun.. Ama ben böyLe söyLedim diye de yaPma saKın. !

İçinden ne geLiyorsa.. kaLbın ne dıyorsa onu yAp..

Ama ßirLikte oLduktan sonra..Bu kdar seyi yasadıktan sonrada ayrıLırsanız..
O zaman iKinizde iyi bir sopayı hakederSiniz.. !

Ama yaLnızca SABRET diyorum..
Herseyi söyLe karsıLığında cevap oLarak ne geLirse,ona göre hareket et..

Allah yaRdımcın oLsun..ne diyeyimKi..

;)

tamamen katıLıoRuumm

Bence yapman gereken tek sey ben olsam öle yapardım dıyorum ama baskasına akıl vermek kolay ama bende yapamazdım herhalde.

Öncelıkle yapması gereken bır sekılde kızla yüzyüze gelip sadece ve sadece benı dınlemesını ısterdım. Ve gözlerinin içine anlamlı ve manalı bakıslarla anlatmaya baslardım ona olan askımı. Karsıdakı ıllakı hasta oldugu ıcın yok dıcek ama ben onu herseyımle sevdıgımı ugruna her seyı yapabılecegımı
Ona karsı olan duygularımı herseyı ama herseyı konusurdum. Buna ragmen olmaz dıyorsa ok sen bılırsın derım
Madem sen benı hayatında ıstemıyorsun bende bu hayatı ıstemıyorum derım ve bır delılık yapmaya kalkar senı ben bole sevdım der ve bunu uygulamayla gösterırdım. En basta kardesım demıs olabılırım ablam demıs olabılırım ama kalp dınlemez dızgınlenemez. Ben aynı durumda olsam bende caresız kalırdım ve benı sılmemesı ıcın elımden gelenı yapar onsuz olmaktansa onla arkı kalmayı. Kabullenır her turlu yasayacagı zorlukta ona yardımcı olurdum. Artık tercıh senın hangısını yapmak ıstersen onu yap. Ama ben senın yerınde olsam onun benı sevecegı gunu o gun gelmeyecegını bılsemde o gunun gelmesı umudunu bekleyerek severdım . oldu ya o gun geldıgınde de askımı herseyıyle hersekılde ılan ederdım

Bende sana aşklara kesinlikle karşıyım onnla görüşme imkanınız bile yok..

Webcamden mi hasret gidericeksiniz?

Bi ilişkiye başlasanız bile ilerde yetmicek size uzaktan yaşamak onun için birbirinizden soğicaksınz ve ayrılcaksınız.

Ne diimm belki siz farklı olursunuz. Git kıza herşeyi söle ne kaybın olur ki hayır derse msnden silersin ve unutmaya çalışırsın ucunda ölüm yok ya. Kız evet derse de denersiniz. İlerde pişmanlık duymazsın en azından neden sölemedim die. İnsanın ömrü bu ne zaman bitceği belli deil çok gec olmadn söle bence :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri