Arkadaşlar Buraya Bir Bakar Mısınız?

SanaL_Boy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben ismim Atakan Zengin burası geyik diye buraya açtım konuyu geçen gün bi arkadaşım üye olduğumdan beri bu siteden başka siteye felan girmediğime söyledi bende u sitenin çok zevkli olduğunu işte paylaşımı seviyorm felan dedim bana dedi sitede kaç mesajın var dedi bende yaklaşık 1.090 fln dedim bana dediki her iddaya varım sen bu forumda 7 günde 1.500 msj ve 154 konum var 250 konu yapamazsın dedi ve iddaya girdik ama kurallar var tabi yazdığım mesajların gereksiz gereksiz değil dürüst olacak açtığım konularda yararlı olacak bende kabul ettim yarışma başladı şuanki istatistiklerim

KONU : 155

Toplam Yapılması Gereken

KONU : 250

Bunu niye yazdın diyeceksiniz sizden ricam yedi gün içinde eğer böyle bir istatistik tutarsam bunu yaptığımla ilgili gereksiz msj yazmasığımla ilgili buraya mesaj atarsanız sevinirim yani şöyle mesala

Ben atakan arkadaşımız bu tarih içinde düzgün olarak gerekli konular açarak bu iddayı kazandığına şahidim

derseniz sevinirim lütfen işin ucunda 1 porsiyon yiyecek içecek var:Dhahaha

Son düzenleme:
şarkı sözlerine bak 1 buçuk sayfa konu açtım arttı anketlere açtım arttı dend öle yap...

oyunlan biymez dertlı başın:D

iyi bari işe yarar şeyler yapmışın

bi konu daha aç 250 idi ya

mızıkçılık etmesin şimdi 250 nin üstüydü diye:F

aç bitane daha 251 olsun:p

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri