Arkadaşlar bu MM'ye vasiyetimdir

CeYDa^^

Banned
Sevgili kocacığım ve melişlerim!.. bir gün, mail bombası veya başka bir nedenden ötürü vefat edersem, gerçekleştirilmesini arzuladığım hususlar şunlardır:

1- Boğazdaki yalımı ve Melekler Mekanı'ndan almış olduğum 20 mb'lik web alanımı Meçhul'e bırakıyorum.

2- Küçükbakkalköy'deki arsalarımı ve 50 e-mail adresimi elmalıkurabiye'ye bırakıyorum.

3- Köydeki tarlalarımı ve icq listemdeki arkadaşlarımı La reina'ya bırakıyorum.

4- İçerenköy'deki dairemi ve bilgisayarimdaki bookmarkımı AuSSie_ANGeL'e bırakıyorum.

5- Odamdaki kütüphanem ile seskartım ve harddiskimi, Şiker'ebırakıyorum.

6- Kadıköy'deki arsam ile download etmek için günlerce uğraştığım wallpaper ve java scriptlerimi komşumuzun Kaprisli'ye bırakıyorum.

7- Monitörümü kimseye bırakmıyorum benimle gömün!

8- Adult cd'lerimi de kimseye bırakmıyorum, onları da benimle gömün!

9- Geçen ay gelen 60 milyon tl'lik telefon faturamı, ölene kadar ödeyememişşem geciktirmeden ödeyin; gözüm açık gitmesin!..

10- Öldükten birkaç gün sonra eğer siz kullanmayacaksanız; zuperonline, hortnet, makbanknet, zikstirnet, yamukbanknet, cisbanknet, vizviznet sınırsız internet aboneleklerimi iptal edin ki, gereksiz yere kredi kartımdan para tahsil edip durmasınlar.

11- Emr-i hak vaki olduktan sonra bütün gücünüzle gayret ederek, enbizirve100'deki hitimi arttırın ve beni zirveye yerleştirin. arttırmazsanız öbür dünyada iki elim yakanızdadır.

12- Beni defnetmenizden sonra diğer tarafta imkan bulur bulurmaz derhal online olacağım ve sizlerle bağlantı kurmaya çalışacağım. Bu yüzden geceleri msn'de online olun.

13- Az önceki sık gerçekleşirse, beni arkadaş listenize ekleyin, nankörlük etmeyin.

14- Sevgili kocacım, sağda solda chat yaptığını duymayayım, yoksa hortlar gelirim.

15- Mütemadiyen benim ruhumu çağırmayı deneyin: "Ey ruh geldinse mail yolla" deyin.

16- Gelmişsem bilgisayarı boşaltın.

17- Ben öldükten sonra web sayfası filan alırsanız bana da link verin. Bookmarkınıza ekleyin.

18- Gözlerim yavaş yavaş kapanmaya başladı, çabuk söyleyin bana şu anki, hit durumum nedir?

19- Biraz kenara çekilin şöyle, ölmeden önce son bir kez daha chat yapmak istiyorum

20- Aah, ölüyorum galiba, çok çabuk bana mail gelmiş mi, öğrenin de bana söyleyin.... küt!
...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri