Yo,kendinden büyüklere beslediğin duygu da aşk olabilir...
Senin ki aşk mı lakin bimem... Fakat şun tavsiye ederim,duygularından emin olmadan hiçbir adım atma
banada olmustu bi ara ask gibi gelio sana .. hatta o dönemde o kadar eminsin ki ask olduğundan ama sonradan anlıosun ki bu sadece bi beğenme.. bi hayranlık duygusu
yazıda abim diye bahsetmiş.. büyük bi ihtimalle karsı tarafın beslediği duygular farklı.. Kesinlikle ilk adımı atmamalısın tavsiyem
Bilmem..Ben yaşamadım hiç...Ama seninki aşk değilmiş,amenna..Lakin onun ki de aşk değildir diyemeyiz ki.
Abim demiş evet..Hiç belli olmaz karşı tarafın hisleri
Gördüm,tanık oldum bi çok kez..
En yakın kız arkadaşım,amcasının oğluna aşıktı..Ama kimseye belli etmyordu..
Dışardan sessiz sakin,ama içinden fırtınalar koparak sevdi 1.5 sene...
Tabi karşı taraftan da bu anlamda hiçbir belirti göremediğinden buhranlarda kaldı 1.5 sene..
Meğersem oğlanda buna yanıkmış...Babasıyla konuşmuş önce,lakin babası pek önemsememiş..Aradan zaman geçmiş...Bakmış bu böyle olmuyor..En sonunda arkadaşımla konuştu...Kızın o mutluluktan uçmuş halini hiç unutmam..Meğersem senelerdir birbirlerini severlermiş uzktan...O korkmuş,bu korkmuş..
Neysem uzatmayayım...Sonları da bir çatı altında bir aile olarak yaşamak oldu
sizin durum bi istisnaymıs.. umarım azranurunkide böyle olur ama suda bi gerçek ki her masal mutlu sonla bitmez.. Duygularını karsı tarafa acarsa reddedilme olasılığı da az deil böle bişey yaparsa herseyi göze alması gerek ki bu da zor
O yüzden en azından suan için duygularını saklaması ve ilk adımı atmaması gerek kanımca..
Bilmem..Ben yaşamadım hiç...Ama seninki aşk değilmiş,amenna..Lakin onun ki de aşk değildir diyemeyiz ki.
Abim demiş evet..Hiç belli olmaz karşı tarafın hisleri
Gördüm,tanık oldum bi çok kez..
En yakın kız arkadaşım,amcasının oğluna aşıktı..Ama kimseye belli etmyordu..
Dışardan sessiz sakin,ama içinden fırtınalar koparak sevdi 1.5 sene...
Tabi karşı taraftan da bu anlamda hiçbir belirti göremediğinden buhranlarda kaldı 1.5 sene..
Meğersem oğlanda buna yanıkmış...Babasıyla konuşmuş önce,lakin babası pek önemsememiş..Aradan zaman geçmiş...Bakmış bu böyle olmuyor..En sonunda arkadaşımla konuştu...Kızın o mutluluktan uçmuş halini hiç unutmam..Meğersem senelerdir birbirlerini severlermiş uzktan...O korkmuş,bu korkmuş..
Neysem uzatmayayım...Sonları da bir çatı altında bir aile olarak yaşamak oldu
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.