arkadaşlar acil yardım

erdeminko

Kayıtlı Üye
felsefe dersim zayıf hoca ödev verdi ödev bile denemez çünkü konusu çok saçma.sınıftayken bi atkı gösterip bu atkının yok olduğunu,var olmadığını kanıtla dedi ama benim hiç bi fikrim yok ve sadece 3 gün verdi :( lütfen en ufak 1 cümle bile yazsanız bana yardımcı olursunuz ister buraya yazınister msn adresimden yollayın(@hotmail.com).Tşk. ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:
felsefe dersim zayıf hoca ödev verdi ödev bile denemez çünkü konusu çok saçma.sınıftayken bi atkı gösterip bu atkının yok olduğunu,var olmadığını kanıtla dedi ama benim hiç bi fikrim yok ve sadece 3 gün verdi :( lütfen en ufak 1 cümle bile yazsanız bana yardımcı olursunuz ister buraya yazınister msn adresimden yollayın(@hotmail.com).Tşk. ederim

ne yazılabilirki :) eliyle gösterdiği şeyin var olmadığını kanıtlamanı istiyor;

Ona Deki Syn. Hocam Sizin Elinizle Gösterdiğiniz Birşeyi Bende Gözlerimde Kaybediyorum, ,,

İster İnanınnn İster İnanmayın
hahaha

''Siz bana gerçekten yok olan birşeyi gösterebilirmisiniz ki;

YOK'u ispat edebilesiniz ...gösterebilecek olsanız,

zaten o şey yok değil, ''var ''olur

gösteremeyince de YOK demeye imkanınız kalmaz''

faLan fiLan hahaha bana biRi bu şey yok dese bende ona böyLe deRim yani:p zoRmu$ $€nin öd€vin

bi de feLsefe deRsi için yaRdım aLmayı da iLk burda göRdüm buRda bRisi bi cümLe söyLese sende onu hocana söyLesen devamını getiRemessnn e FeLseFe bu hoca sana bi$ey soRar kaLıRsn öyLe :p

Nasıl kanıtlayabilirsin bilmiyorum ama, burada kanıtlamak derken neyi kastettiği önemli sanırım. Ona göre olmayan birşey, sana göre var olabilir. Mesela hiç sevmediğiniz bir insanı gördüğünüzde görmezden gelebilirsiniz veya gördüğünüzde size bir anlam ifade etmiyordur bu yüzden size göre öyle birisi yoktur. Ama başkasına göre öyle değil...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri