Arkadaşıma Kafa Attım :):)

MollaASKER

Kayıtlı Üye
Kafede Oyun Oynarken Beni Sinirlendirdi:D Çık L A N Dedim Dışarı Çaktım Kafayı Direk :D 4 5 Sene feLan Oldu :D

---> Arkadaşıma Kafa Attım :):)

Sizde de ne sinir varmış maşallah xD Olur öyle şeyler, geçmişe dönüp baktığınızda gülümseyebiliyorsunuz ne güzel :)

:) pek bi god ani olmasa gerek aslinda :)
Ama bu forumda sunu gordum, bu tur haylazliklari yapab kisiler hallerinden gayet memnun ve hic Bir pismanlik duymuyorlar :) bazen heveslenmiyorda degilim
:) cocuklugumdan beri cok hassasdim kul balkons karsi. Vicadanim hic yakami birakmadiki azicik yaramazlik yada haylazlik yapayim :( bazen cok isterdim haylazlik yapayim ama aklimda hep, ya birsey olursa ya uzlur kirilirsa vardi.
En ufak rencide edici konusmaktan korkardim konustugum zaman gunlerce pismanlik duyardim...

Bizim komsunun oglu vardi, beni hep bisikletiyle gezdiridi. (Ilk defa annem birine Oyle uzun verirdi dimdi dusunuyorumda benen yasi nekadar buyuk olursa olsun annem uzun vermezdi nasilki vermis diye) okul cikisi kiz arkadisim ile kirtasiyeye gittik ilkokul ogrencisiyiz sanirim. Kimsunun oglu rast geldi. Dedi bisikletin arkasinda gotureyim seni (mahallede sevmeyen yoktu beni :) ) icim cok istiyor ama arkadasimi nasil eksem diyordum.
Dondum arkadasima, ben gidiyorum, komsunun oglu ya gitmesem annem kizar dedim :)
Sonra ben hollandaya geldim uzerinden 3-4 sene Tr'den 3 senede hollandadan gecti yani ben 16 yasindaydim. Kizdan helallik aldim. Dayanamadim anlattim ilkokula giderken Boyle Boyle olmustu seni yalniz biraktim hakkini helal et diye. Guldu ALLAH iyiligini versin bunca sene bunumu taktin kafana delisin sen dedi :) iste bu vicdanim yuzunden hic ama hic haylaz olamadim cocukken. Bile...

:) pek bi god ani olmasa gerek aslinda :)
ama bu forumda sunu gordum, bu tur haylazliklari yapab kisiler hallerinden gayet memnun ve hic bir pismanlik duymuyorlar :) bazen heveslenmiyorda degilim
:) cocuklugumdan beri cok hassasdim kul balkons karsi. Vicadanim hic yakami birakmadiki azicik yaramazlik yada haylazlik yapayim :( bazen cok isterdim haylazlik yapayim ama aklimda hep, ya birsey olursa ya uzlur kirilirsa vardi.
En ufak rencide edici konusmaktan korkardim konustugum zaman gunlerce pismanlik duyardim...

Bizim komsunun oglu vardi, beni hep bisikletiyle gezdiridi. (ılk defa annem birine oyle uzun verirdi dimdi dusunuyorumda benen yasi nekadar buyuk olursa olsun annem uzun vermezdi nasilki vermis diye) okul cikisi kiz arkadisim ile kirtasiyeye gittik ilkokul ogrencisiyiz sanirim. Kimsunun oglu rast geldi. Dedi bisikletin arkasinda gotureyim seni (mahallede sevmeyen yoktu beni :) ) icim cok istiyor ama arkadasimi nasil eksem diyordum.
Dondum arkadasima, ben gidiyorum, komsunun oglu ya gitmesem annem kizar dedim :)
sonra ben hollandaya geldim uzerinden 3-4 sene tr'den 3 senede hollandadan gecti yani ben 16 yasindaydim. Kizdan helallik aldim. Dayanamadim anlattim ilkokula giderken boyle boyle olmustu seni yalniz biraktim hakkini helal et diye. Guldu allah iyiligini versin bunca sene bunumu taktin kafana delisin sen dedi :) iste bu vicdanim yuzunden hic ama hic haylaz olamadim cocukken. Bile...
masallah ıyı kalplı kardesım :d

Sende ne agresifmissin... Senden korkulur... Ama Ne diye sinirlendirdi onu anlamadım.. :D : D: D:D :D:D:D:cEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM..

hoş bir eylem olmadıgı kadar ,akıcı bir uslupta degil kanımca :D
''kafa atmak'' tabiri :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri