ARKADAS - DOST ]-> nedir ?

Kasim_55

Banned
sizce arkasaşlık ve dostluk nedir ? arasındaki fark nedir? yorumları bekliyorum. en ıyı cevaba +rep

arkadaslık gecıcı basıt bırseydır herkes arkadasın olur

ama dost dedıgın kalıcı olmalı ama dostluklarda yalan oldu sımdı

lıse zamanlarım aklıma gelldı

sureklı bu konuyu kmpozısyon yazardım

ne baglama koyardım

edebıyatr hocası aglıyodu kadın

dost seni özler,senin için endişelenir,meraklanır,seni dinler,önemser vs....
ama arkadaş..bildiiin arkadaş iştee zora geldimi işine gelirsee der geçer arkandan dedikodunu da yapaar,satarda...o kadar da önemli deilsindir...

arkadaslıklar çıkar uğruna kurulur.... dostluklar bunun aksine hiçbişeyi karşılığı varmış gibi görmezler ve ne yaparlarsa karşılıksız yaparlar bu yüzdende dost olurlar...

arkadaslık geçicidir.. hepimizin biçok atrkadası var ama dostum diyebildiği kişiler sayılıdır.. önemli olanda gerçek dostları bulmak... buda bu zamanda çok zor çünkü herşey yalan olmuş ;) şükür bu konuda şanslıyım gözüm kapalı herşeyimi emanet edebileceğim dostlarım kardeşlerim var :)

arkadaslik7cxsb9jh2wx0.jpg

arkadas gunluktur

dost ömürlüktür..

doğru ve bır ıkı ekleme bu lafada benden arkadaş 3turludur der babam birisi ekmek su gıbıdır her an yanında olsun istersınki bu dost kavr.am.ı.na giriyo 2cisi ılac gıbıdır ıhtıyacın olduğunda ararsın
3cusu mıkrop gibidir aramana gerek yok o zaten seni bulur:D

arkadas herhangi biridir gecici sadece o an yanında olmasını istediğin biridir ama dost öyle değildir herzaman yanındadır herkesn bicok arkadasi vardır ama dostu ya cok azdır ya yoktur..

arkadaş görecelidir
dost netleşir

ama yinede sözcukleri yıpratmamak gerek asıl olan
onlardır ki sayısı çoğul ekinden neredeyse biraz daha azdır
ben adına dost derim arkadaş derim ""can"" derim yada ne bileyim kereviz derim

arkadaş seni sen gibi kabul eden.. yanlşlarnla doğrularınla sırlarınla açık seçiklerinle yaşamayı bilen kişidir ! seni seveN.. ! ama kendi çıkarları için zornlu hallerde sırtını önebilen kişidiR...

dost... dost seni sen gib yaşayan !
senin özellerini bilen , sırlarına yardımcı olan ..
hayatını seni örnek alan ! senin örnek almanı isteyen... sana her zaman yardımcı olan !
ve bunları kimseyle paylaşmayan insandır!
arkadaş fazladır! dost bir tanedir!
neticede arkadaş bulmak kolay!
nitekim dost bulmak çok zor ;)

paylaşım için teşkkrler ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri