Arıza(Lı)yım :D

SLd

Bayan Üye
Ben 2 yıldır araba kullanan biriyim ama ehliyetim yok çünkü ay olarak henüz 18 yaşında değilim hahaha
Kullandığım yerlerde öyle çarşı içi fln değil polisler var malum . Evin çevresi market orası burası böyle işte .
2004 lagunamız vardı bundan 3 ay öncesi fln . Araba değiştirdiğimiz çok abim galerici çünkü neyse . Alışveriz merkezine gitmem gerekti alışveriz merkezi bize yürüsem 25 dklık bi yol . Misafirlerimiz gelcekti mecbur arabayla gittim . Normalde tek gitmem babam hep gelir ama işte o gün gelmedi ben tek gittim .

Hızdan nefret ediyorum ve yaklaşık 9 aydır anne ve babama sözüm var hız yapmayacağıma dair . Herşey hoş güzel de bu aralar Elazığda modifiyeli Tofaş hastalığı tutmuş bi görseniz . Ve hepsini 17 20 yaş arası gençler kullanıyolar . Apaçi Gençlik hey yavrum hey hahaha

Markete girerken birine denk geldim neyse park ettim aldım alacağımı bagaja yerleştirdim o araç yine market çevresinde . Hiç aldırış etmedim oturdum koltuğa .

Gidiyruz bu apaçi genç ha bire beni geçmeye çalışıyo halbuki yavaş gidiyorum geçmek istese geçer ama aklı sıra beni korkutuyo . Hani bide bayansın ya korkarsın gibilerinden . yanıma gelip camları indiriyo kadırıyo bi cins hareketler neyseki ışıklar denk geldi bu genç geçti benim soluma . :36:hahahahahaha

Yeşil yandı yandığı gibi bu genç benim önüme kırdı arabayı sıkıştırmaya başladı derdi neyse . Ben bu tür şeylere gelemeyen biriyim kaldıramıyorum bunalım geçiriyorum baktım ki yok iyice sıkıştırıyo kaldırıma çıkcam . Kendi arabasına sürterekten geçtim dış dikiz aynası kırıldı ve çok ses çıktı benim kapımdan taraf oldu çünkü bu çocuk durdu ben geçtim eve geldim .

İndim aşağı kapı baştan başa çizilmiş bide benmde aynamın boyası fn gitmiş . Poşetleri indirirken o genç geldi kapımın önüne . Bana bağırmaya başladı arıza mısın kızım sen polisi çağırcam arabamın zararını ödeyeceksn fln . Ben bu tür şeylere gelemiyorum sinirden ellerim titrer . Dedim sen zahmet etme ben ararım sen kaşınıyosun benim arabamın masrafını da öde göreyim seni diye . Sonra babam aşağı geldi kızım noldu noluyo hahaha hahaha

Çocuk öyle diyince koktu meğerse ehliteyi yokmuş hahaha hahaha hahaha
Benimde yoktu hiç çaktırmadım özür diledi aynasını da aldı gitti hahaha hahaha

Ha şimdi itiraf ediyorum Apaçi Genç inan benimde ehliyetim yoktu hahaha
Ayrıca itiraf ediyorum Arızayım , Arızalıyım hahaha hahaha hahaha hahaha
Yine başıma gelse yine yaparım kullandığım araba ne olursa olsun hahahahahahahahaha

Hepinize Saygılaaar :2: :8:

Son düzenleme:
---> Arıza(Lı)yım :D

yürü yavru kim tutar seni biraz daha büyük yassın iyi olurdu gözlerim körleşti ya :D

a şimdi itiraf ediyorum Apaçi Genç inan benimde ehliyetim yoktu
Ayrıca itiraf ediyorum Arızayım Arızalıyım
Yine başıma gelse yine yaparım kullandığım araba ne olursa olsun

alemsin D:D forumun ilginç karakterlerine +1 kişi daha eklenmiştir hahaha

a şimdi itiraf ediyorum Apaçi Genç inan benimde ehliyetim yoktu
Ayrıca itiraf ediyorum Arızayım Arızalıyım
Yine başıma gelse yine yaparım kullandığım araba ne olursa olsun

alemsin D:D forumun ilginç karakterlerine +1 kişi daha eklenmiştir hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ehliyetsiz araba kullanma cesaretine hayranim valla.ne de olsa serde genclik var.itiraf icin saolasin

herkezin bir amcası var ne güzel :p
ben çok sıkıldım sld sohbete gelirmisn lütfen :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri