'Arena'yı çok isterim'

karagümrük

Kayıtlı Üye
Galatasaray’da ciddi şekilde gündeme gelen Necati Ateş, açıklamalarda bulundu.

320134.jpg

Galatasaray’da yapılacak kadro revizyonu öncesi ismi ciddi şekilde gündeme gelen Necati Ateş, FANATİK’e çok özel açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Hagi’nin raporu doğrultusunda başta hücum hattı olmak üzere pek çok bölgeye takviye yapacak olan Sarı-Kırmızılılar’ın eski göz ağrısı Necati, taraftara ve camiaya mesaj gönderdi. “Galatasaray benim yuvam” diyen tecrübeli futbolcu, transfer konusunu tüm ayrıntılarıyla anlattı.

‘Galerilerde bu iş olmaz’

“Galatasaray’dan kimseyle görüşmedim. Zaten kulübüm Antalyaspor’a da gelen resmi bir teklif yok. Ben Antalyaspor’un kontratlı futbolcusuyum ve takımımda çok mutluyum. Onların rızası olmadan, başkanımızla anlaşılmadan hiçbir yere gitmem. Ancak Galatasaray benim yuvam. Zaten transfer söz konusu olsa ve görüşme yapılsa, gerekli açıklamalar arkasından gerçekleşir. İstanbul’a zaman zaman geliyorum. Evim Florya’da. Ben ne zaman Florya’da görülsem, ‘Necati Galatasaray’a gidiyor’ şeklinde haberler çıkıyor. Ne yapayım, evime gitmeyeyim mi! Galerici bir arkadaşımın iş yerinde transferle ilgili konuştuğum iddia ediliyor. Ancak bu konular, öyle galerilerde masaya yatırılacak tarzda işler değil”

‘Hagi beni beğenir’

“Hagi’yle daha önce Galatasaray’da birlikte çalışmıştık. Çok değerli ve önemli bir hoca. Eric Gerets gibi kendisi de futbol tarzımı beğeniyordu. Beni, takımında istemesi gayet normal. Ancak Antalyaspor’da mutluyum, burada hakettiğim değeri buluyorum. Dediğim gibi yine de Galatasaray benim yuvam. Sarı-Kırmızılı renklerle Necati oldum. Ne zaman bana ihtiyaç duyulursa, seve seve göreve giderim. Hagi’yle çalışmayı da isterim”

‘Rahatça oynarım’

“Bazıları benim artık büyük takımlarda oynayamayacağımı söylüyor. Fakat bu güce sahibim. Her kulüpte rahat rahat gollerimi atarım. İlk yarı Galatasaray için iyi geçmedi. Ancak ikinci devrede Arena Stadı’yla birlikte her şeyin farklı olacağını düşünüyorum onlar adına. Ali Sami Yen’in inanılmaz bir havası vardı. Fakat rakip takımların yeni statta büyük sıkıntı çekeceğini düşünüyorum. Galatasaray taraftarının bende çok ayrı bir yeri vardır. Arena Stadı’na çıkmayı, onların önünde oynamayı tabii ki isterim. Ancak bu durum sadece benim dememle bitmiyor. Antalyaspor istemeden, onlar onay vermeden, kulüpten ayrılmam”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri