Arefe günüm belalı geçti !!!!

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Bugün pc karşısında otururken msnden bi haber geldi. ............ şuraya yalnız başına gel diye.Facebook'ta özel mesaj yoluyla.......... gel seni bekliyorum yüzleşicez dedi.Karı kızla yüzleşemem eywallah dedim.Hayır ben nickimi kız aldım erkeğim lan ben gibi küfürlü mesaj attı.Şartelim attı tmm lan saat kaçta gelmemi istersin dedim.Saat 10.00 gibi gel dedi.Tamam dedim.Arkadaşım Erden ile Okan'ı aradım.Buluşalım dedim.Arkamda beni tanmımıyormuş ayağıyla onlara takip ettirdim.serseri tipli bi çocuktu,tanıştık.Kız arkadaşımdan uzak dur dedi.Kimmiş senin kız arkadaşın dedim.Emel dedi.Kardeşim biri tezgah kurmuş hadi git yoluna başlarım Emel'ine dedim..Seni dövdürtücem Emel'imi alamıcaksın dedi.Sonunu düşünenler kahraman olamaz aslanım..Her zaman beklerim..dedim..Öyle ayrıldık.Meğer beni başka bir adaşımla karıştırmış.Özür diledi Facebook'ta..Bende önemli bişey var zannetmiştim..:D:D:D Pazartesi zevk olsun diye dövücem..

bu arada konu yine kızlarla ilgili ya bune senın saçında siyah saç varmı hepsi beyazlamıstır hahaha

:D polat ama akili erden le okani da almis yanina öyle gitmis :D tanimiyor ayagiyla takip edirmis :)))))))))))

güzelmis iyi güldüm

ßişey oLmaz kardeşimm sanaa..
ama bi yerde hata yapmışSın Polat gibi adam Birinin ayagına gidermii:D sen çAgırsaydın onu ayagınaa :p

Nolur nolmaz ?

Zamanında biz de dayak yemedik.

Tedbirimi alayım istedim.

tabi nolur nolmaz
iyi etmissin kesin o cocukta tanimiyor ayagiyla birilerini takip edirmisdir :)

ben hic dayak yemedim 2 tane ablam bitanede abim var nezaman bisi olsa arkami döndügümde onlari görüyordum :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri