"Arda’yla mutlu huzurlu ve keyifliyim"

AySe^^

Bayan Üye
Sinem Kobal, Arda'yla ilişkisini anlattı

Galatasaray kaptanı Arda Turan'la yaşadığı aşk ve yeni filmi Romantik Komedi'nin başarısıyla gündemde olan Sinem Kobal, ALL dergisine açıklamalarda bulundu. İş hayatından özel hayatına kadar pek çok konuda konuşan Kobal, Romantik Komedi 2'nin de müjdesini verdi.

bullet.jpg
İlk ne zaman gerçekten fark ettin ünlü olduğunu?
İşe ilk başladığımda o kadar yoğun çalışıyordum ki, dış dünyayla alakam olmuyordu. Bir taraftan okul, diğer taraftan set... İmza gününe gitmiştik ve orada ilk kez fark ettim beni ne kadar çok destekleyen insan olduğunu... İnanılmaz bir izdiham vardı.

REALİST BİRİYİM

bullet.jpg
Çocuk yaşta yıldız olanlar sonradan kaybolabiliyor. Sen tam tersi, kariyerinde hep yükselişe geçtin. Bunun sırrı nedir sence?
Bana en çok sorulan sorulardan biri de budur aslında. Bu soru soruldukça düşünmeye başladım. Bunun sırrı senin yeteneğine ihanet etmemenle alakalı sanırım. Bazıları yetenekli olsa bile gerçekten ait olmadığı bir yerde oluyor. Ben aslında hayal kurmayı çok sevsem de realist biriyim. Hayallerimi sınırlamam. Ben her şeyi düşünebilirim. Kimse beni bunun için yargılayamaz. Ama benim özgür iradem var. Yaparım ya da yapmam... Yaptığımız şey için yargılanabiliriz. O yüzden düşünmek, hayal kurmak çok önemli şeyler ama yaptıklarında da ayağını sağlam basmalısın.

bullet.jpg
Nasıl vakit geçirirsin çalışmadığın zamanlarda?
Çok sevdiğim arkadaşlarım var. Bir kısmı liseden. Yaptığımız şeyler değişiyor. Birinde kırmızı alarm varsa, o ara biraz deşarj olmamız gerekiyorsa, atlayıp bir yerlere tatile gideriz mesela. Evde oturup film izlediğimiz, yemek yediğimiz ya da gece dışarı çıktığımız da olur. İhtiyaçlara göre değişiyor. Yer ve zaman önemli değil. Biz birlikte olduğumuz zaman birbirimize çok iyi geliyoruz.

bullet.jpg
'Romantik Komedi' çok eğlenceli bir film. Senin canlandırdığın karakter Didem'den çevremizde çok var aslında...
Evet, zaten direkt benim gözlemlerimden yola çıkan bir karakter. Yolda beni görüp "Beni oynamışsın" diyen o kadar çok kişi oldu ki... Aslında Didem benden çok farklı bir karakter. Ben çok otokontrollüyümdür. Daha sakinimdir. Beş kere düşünüp üç kere konuşurum. Sevdiklerimin, arkadaşlarımın, ailemin yanında ben de çok deli dolu olabiliyorum tabii. Eğlenceli bir tipimdir yani. Onun dışında Didem'in hayat enerjisi çok yüksek. Patavatsız... Ağzına geleni söyleyebiliyor. Hayata olumlu bakan bir kız ve ritmi çok yüksek. Didem rolü bana teklif edildiğinde hem çok keyif aldım hem de gerçekten de zor bir karakterdi.

CEVAPLAR İKİNCİ FİLMDE

bullet.jpg
Tepkiler nasıl filmle ilgili?
Bu yaz ikincisini çekiyoruz aynı kadroyla. Havada kalan hikayeler olduğu için ikinci film çok iyi olacak. Mesela insanlar filmden çıktığında sordular "Didem'le Cem Sezgin ne oldu?" diye. Onların hepsinin cevabı olacak ikinci filmde. Neticede Romantik Komedi yüzümüzü güldürdü. Rakipleri arasından çok da zorlanmadan sıyrıldı. Şu anda gişede yedi yüz bini geçti.

bullet.jpg
Hayatta en çok neye değer verirsin? Hangi duyguların daha ağır basar genelde?
Merhamet ve vicdan... İyi insan olmak çok önemli. Çok acı ama iyi insanlar azaldı. Durum o kadar zor bir hal almaya başladı ki, insanlar kötü taraflarıyla ayakta kalmaya çalışıyor. Benim art niyet ya da farklı bir durum sezdiğim ortamda barınabilmem mümkün değil. Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ama en önemli şey; iyi niyet ve iyi kalpli olmak. Boşuna dememişler, "Allah iyilerle karşılaştırsın!"
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst